Facebook megosztási hiba

Sziasztok! olyan gondom lenne,hogy a http://vanbaj.eu/ weblapomon van egy olyan bővítmény,hogy facebook megosztás!



Nos,ha rákattintok csak linket akarsz megosztani a hozzá tartozó képet és szöveget nem! tehát nem rak hozzá bélyeg képet!Már próbáltam több bővítményt de nem volt jó egyik se! De ha a facebookba beírom,hogy http://vanbaj.eu/ akkor lehet kiválasztani kis bélyeg képeket !



Mi lehet a probléma? Előre köszönöm a segítséget!

Üdvözöllek.



Nézegettem az oldalad forrás nézetét, és nem találom benne a facebook opengraph protocoll html-eket. Először is fel kellene tenned egy ilyen fajta bővítményt. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos facebook bővítményt wordpress-re.

Üdv! Köszönöm a segítséget! Amelyik plugint belinkelted felraktam,like gombot elis helyeztem de sajnos a “Share” gomb -ot nem találtam!



Ezt hogyan oldjam meg? -Elnézést nem nagyon értek hozzá!

Ha firefoxban megtekinted az oldalad forráskódját, látszik hogy van pár hibád. Ezeket javítsd ki. pirossal jelöli a firefox. Használhatod a megosztás bővítményem is.

http://wordpress.org/extend/plugins/social-sharing-toolkit/



en ezt hasznalom es nincs vele gond … ha viszont pl postolni akarsz egy fb page-re akkor arra tudok masik plugint ajanlani!

Szia! Sajnos ez is csak hivatkozást akar megosztani,a hozzá tartozó bélyeg képet nem mutat!



Akkor léci a másik plugint belinkeled?

NextScripts: Social Networks Auto-Poste

de ezzel a pluinnel te tudod az altalad irt postot felrakni! ahoz hogy a sima megosztas gombra atvegyek a kepeket stb ahoz ahogy mar irtak fentebb kulonbozo meta tagokat el kene helyezni …

Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítségeket ! de sajnos nem volt jó egyik ötlet se!:expressionless: Valaki mégis nem tudná konkrétan mit kellene javítani? akár pénz összeget is fizetek érte!

Szia!



Most megneztem az oldaladat es tenyleg nincsenek meta tagek bar ez elvileg nem is kellene neki viszont amit hasznalsz plugin az picit mashogyan kozeliti meg a kerdest mint ahogy szoktak altalaban, mert ez a plugin az opengraph url-t hivja direktben ami nem a legjobb dolog ebben az esetben mert elvileg ha fb apival csinalod akkor fel kene hogy vegyen 1 kepet az oldalrol … erdekes bar a megoldas nem nehez :slight_smile:

Hogy tudnám megoldani a dolgok?:smiley:

Sziasztok!



Hátha tud valaki segíteni, szeretném összekötni a wordpress oldalam a facebook oldalammal és a goggle plussal is, többek közt. Ez másfél héttel ezelőttig működött is, aztán kiírta, hogy nem megfelelő a kapcsolat, azóta nem lehet összekötni. Azt írja:

Sajnáljuk, valami olyan hiba történt, aminek nem lett volna szabad. Próbálja újra, talán sikerülni fog.

Hibakód: -32300



Minden egyes próbálkozásnál ezt írja, és mindegyik közösségi oldalra. Az egyetlen ami megy az a twitter osztás. Mindent frissítettem az oldalon. Mi lehet a baj? És mit kell csinálni?

Köszönöm!

Adj egy honlap elérési címet, légyszíves, hogy a hozzáértők rátekinthessenek.



Addig is, alap-róbálkozásként, az akismet-en kívül kapcsold ki az összes bővítményt, majd kapcsold be azt a FB bővítményt amit használnál, állítgasd be, és nézd meg egy teszt keretében, hogy mi a helyzet.

Ha működik, akkor egyesével visszakapcsolod a bővítményeket, megnézve mindegyik után, hogy van-e valami gubanc.

Strapás, szöszölős dolog, de nagy százalékban bejön, hogy egy másik, és/vagy egy elavult bővítménnyel, vagy sablonnal veszekszik.

Köszönöm, megpróbálom! A jetpackben lévöt használom, illetve egy plusz face gombom van.


www.bizsuatvaltoztatas.hu az oldalam címe.

Nagyon köszönöm!

OMG már a Jetpack sem tud kapcsolódni. Mit jelent az, hogy a kiszolgálómnál van gond?

Most ott tartok, hogy mivel a jetpack sem kapcsolódott, rákerestem, a php file módosítását javasolta minden oldal. Az után sem ment. Akkor letöltöttük a core contorlt, mert azt is javasolták, az utasítás szerint megcsináltuk. Az eredmény az hogy nemhogy a jetpack de semmi nem megy és belépni sem tudok.





“Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bizsshu1/public_html/wp-config.php:1) in /home/bizsshu1/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1196”





Ezt írja. Közben csináltam aldomaineket fejlesztési szándékkal, de ott is ugyan ez a helyzet. Most mit tegyek?

https://www.google.hu/search?q=Warning:+Cannot+modify+header+information&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=zR29Vd7SIMSfgwSU6KyABw

Köszönöm, ez nem használt. Pontról pontra követtük, és még mindig nem tudok belépni és ugyan azt írja ki.

Nem sikerület az a őphp fájl módosítás. Írasd felül az eredetivel. Meg - én legalábbis - azokat az iframe űrlapokat is kivenném. Használd pl. a Contact Form 7-et helyettük.