Sziasztok!
Amit az oldalról tudni kell: 4.3.1 wp, godaddys hosting, pár pluginnal. az URL-t már átírtam 1x, hátha úgy sikerül, de semmi.
A hiba: nem tudok egyszerűen semmilyen saját cikket megosztani az oldalhoz kapcsolni kívánt facebook oldalon. Az URL címét letiltja, linkelni még üzenetben sem tudom az oldalam címét , mert nem engedi a facebook.
Feltöltöttem egy képet[attachment=0:2bcathly]végem.png[/attachment:2bcathly]
Ezt írja ki.
Google végtelen találatot ad ki, kipróbáltam már azt is,hogy kikapcsoltam a pluginokat,de akkor se működött. Írtam már a facebooknak is, eddig semmi., annak ellenére,hogy nem kis pénzt fektettem bele a kampányba.
A megoldó hihetetlen nagy világi cimborám lesz.
A domain más url-ét meg tudod osztani?
Nem volt vírusos, feltört az oldal?
Domain mikori? Te vagy a tulaja a regisztrációja óta?
Egyik URL-t sem tudom megosztani.
Nem volt vírusos, lefutattam több scannert is, egyik sem jelzett, egyedül a tűzfalat írta,hogy hiányzik,amit azóta feltettem ( All in One WP Security & Firewall, 165 ponttal)
A domain kb 3-4 napos és én vagyok a tulaj.
Godaddys wp van fennt rajta, újranyomtam az egészet, de még mindig nem akarja. Sima .wordpress.com-os oldallal meg megy…:@
Szia!
A facebook egy rakat okádás!
Nem tudom a megoldást, annyit szeretenék kérdezni, hogy ha a tárhelyre feltöltesz egy sima statikus html fájl, amiben nincs semmi, hogy azt megadva is ezt írja ki?
PL: Tehát a gyökérbe feltöltesz egy ilyet, mondjuk proba.html-néven:
<br />
<br />
<br />
<br />
<h1>Hányadék</h1><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
```<br />
És akkor a domainodneve.valami/proba.html -et megadva a facebook debug oldalán mit ír ki? (Hogy ezt beolvassa-e, mert ha nem, ha ez sem megy neki, akkor ott a tárhellyel lehet gond, de nem tudom mi!) Meg tudod ezt osztani a facebook oldalán?<br />
<br />
András
Sziasztok
Nekem is a címben szereplő gondom van, és segítséget kérnék.
Egy ideje a Face megosztás gomb nem működik rendesen. Azaz nem jeleníti meg a képeket. Ilyen hibát ír (kép). Ha valaki járt már így, vagy tud segíteni megköszönném.