facebook megosztás problémák

Üdvözlet Mindenkinek!Több közösségi, social plugint kipróbáltam, és több problémám adódott.

Az egyik az , hogy a megosztásnál , nem az aktuálist tartalmat osztja , hanem valami régit vesz el pl fotót. Furcsa , hogy a az oldal megosztásánál a comment box korüli html tag szöveget akarja megosztani , holott elte 200 sor szöveg.

“A következHTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <​a href=”" title=""> <​abbr title=""> <​acronym title=""> <​b> <​blockquote cite=""> <​cite> <​code> <​del datetime=""> <​em> <​i> <​q cite=""> <​strike> <​strong>"Kipróbált pluginok:

https://wordpress.org/plugins/hupso-share-buttons-for-twitter-facebook-google/https://wordpress.org/plugins/mashsharer/https://wordpress.org/plugins/sociable/Van olyan ami az aktuális tartalmat osztja és nem hagyja hogy a facebook elegyen valami régit??

(eltakarítottam a szerverr olyan fotót amit régen osztottam, és még is osztáskor azt hozta tehát valahol rejtegeti, a saját képtáramba nem találtam)És ez a hülyeség , hogy osztásnál nem a rendes szöveget ajánlotta fel hanem a “html kódot” ez mit van ?Köszönöm ele is, nem vagyok egy face és szocial network guru…

Kérmes
A Jetpack használatát ajánlanám.