Facebook megosztás probléma

Sziasztok,Létrehoztam a weboldalamat viszont van vele pár probléma. A legnagyobb probléma az, hogyha megosztom weboldalmat facebookon ( http://napihulyeseg.hu/ ) Akkor szeretném, ha facebook egy képet is megjelenitene, illetve az oldalam leirását ( meta description ). Viszont jelenleg kép nélkül jeleniti meg és valami hülye nem odaillő szöveggel. Ezenkivül vannak bejegyzéseim, azoknál is szeretném, ha a meta description lenne a szöveg megosztás esétén illetve az adott bejegyzéshez tartozó kép. Mit lehet ezzel csinálni ?Letöltöttem az Add Meta Tags plugint, hol kitöltöttem pár dolgot, pl “Front page Description”

Bekapcsoltm az automata OpenGraph meta tags-eket, Dublin Core metadatat, de még sem történik z amit én szeretnék.

Sziasztok,Sikerült megoldanom a problémát még pediglen a Yoast Seo nagyszerű pluginnal.Hogy mit sikerült ezzel csinálnom ?


  1. Külön leirás, külön kép és kulcsszavak a főoldalhoz.
  2. Külön leirás, külön kép és kulcsszavak a bejegyzésekhez.
  3. Illetve ami még nagyon tetszett megtudtam adni egy fix képet és leirást a bejegyzésekhez akkor, ha az adott bejegyzés nem tartalmazott képet és/vagy szöveget.    Ez egy nagyszerű dolog facebook megosztás esetében, úgy formázod, ahogy akarod. Ugyanakkor oldaltérképet is tartalmaz és minden fontos meta taget.    Köszönöm azért a segítséget. A témát lehet zárni.