Facebook megosztás, open graph hiba – wordpress 3.7.x

Sziasztok!



Elsőre is, előre is elnézést ha létezik ilyen téma, de bárhol lerestem itt, konkrétat nem találtam, de ami picit ehez tartozna, ott nem volt folytatás.



Következő lenne a gondom:



Egy wordpress alapú oldalnál akadt egy kis gondom a Facebook megosztással, egyszerűen manuális (ctrl+v)link megosztással se mutatja a címet/képek/leírást. Eddig mindent gyönyörűen mutatott amit Yoast Seo-val beírtunk, ez is frissítve lett wp után, azt hittük ez a gond, de semmi. Sőt! Yoastban még külön kiemelt kép funkció is felkerült a “közösségi” részhez (de nem megy).



Próbáltam már htaccess engedélyezést (nem működött), kikapcsoltam minden plugint (nem működött), az uploadban 777 -re álíltottuk (semmi), open graph pluginokat is próbáltunk (utána törölhettem az adatbázis maradékaikat…), stb, stb, stb…



Yoast WordPress SEO: Közösségi nél be volt eddig is pipálva pl az Add Open G. meta data, de admint nem kötöttem hozzá (viszont most megtettem de így se volt változás)



Mindenfélét írtak wordpress 3.7.1 ről, de egyik megoldás se működik, már próbálkozni se merek. már lehet a fától nem látom az erdőt de mi lehet a gond?



Ami eddig tökéletesen működött:



Jetpack+jetpack auto megosztó (fb,twitter,stb)



yoast+yoast közösségi adatok+kép megjelenése facebookra linkelve (jetpack megosztóval is!)



Manuális “bemásolom a linket és megjelenik a kép+szövegek”



Ezen kívül minden tökéletesen megy, de ez nagyon nagy gond/főleg, hogy sok látogató jön facebookról.



Előre is köszönöm a segítséget!

A hiba úgy ahogy megoldódott, Yast- kikapcsolásával mindenhova megosztja és képet is ad, csak facebookon nem osztja meg (De ad képet). Szóval bő nulla hozzászólások után köszönöm meglett :slight_smile:



(a másik, utána frissült jetpack és javították az og-t, yoast-alt pedig így se működik)