Facebook megjegyzés rovat

Sziasztok!

Egy képekkel foglalkozó blogot szeretnék indítani, az oldal már el is készült. Próba gyanánt likeoltam pár bejegyzést, és ekkora láttam az engem zavaró problémát. Tehát ha likeolok valamit a bélyegkép mellett a bejegyzés rovatban a facebook feltüntet minden az adott poszt alatt olvasható szöveget, például: Szerző , Közzétéve, Related posztok címei stb. Ha hasonló oldalak posztjait likeolom, akkor a bélyegkép mellett csak a poszt címe és a weblap címe látható, és ezt szeretném én is elérni.Remélem érthetően fogalmaztam és valaki tudja a megoldást :slight_smile:

Alázatos köszönetem minden válaszért!Ha nem sikerült érthetően megfogalmaznom akkor holnap mellékelek egy SS-t de most sajnos rohannom kell dolgozni… :frowning:

Tessék:

http://syska.vizipipafan.hu/wordpress-es-facebook-meta-tag-ek/

Innen a meta-description kell, ahova vagy beírsz egy fix szöveget vagy pl. a blog címét jeleníted meg vagy más tetszőleges szöveget.

Köszönöm szépen a választ syska!Az egyetlen hiba, hogy programozási nyelvekhez abszolút nem értek, ezért ha megkérlek letudnád nekem lépésről-lépésre írni hogy pontosan mit és hova kell beillesztenem ? Tehát a lényeg, hogy az adott poszt képe legyen a bélyegkép, a címe a poszt címe legyen, a megjegyzés pedig az oldal címe.

Akkor lehet, könnyebb ha felteszel egy facebook plugint. :slight_smile:

Például ezt: http://wordpress.org/extend/plugins/add-facebook-share-thumbnail-meta/