Facebook linkelés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy a weboldalamra kipostolok valamit képpel, amint aztán megosztok a facebookon, és nem adja ki lehetőségnek azt a képet, amit a bejegyzésbe linkeltem, hanem helyette (mindig) egy olyan ikont jelenit meg ami egy kék hátterű bekapcsoló gombhoz hasonlító alakzat van benne. Amúgy amit megejelenít képet alap avatarként találtam meg a wp-ben Gravatar logó néven. Az lenne a kérdésem, hogy van e arra mód, hogy kicseréljem hogy ne ezt jelenítse meg?

A választ előre is köszönöm!

ÜDv

Csőgör Dániel

Helló!

Engem az érdekelne, hogyan tudok olyan alkalmazást a blogomba tenni, hogy lehessen minden posztot lájkolni, és azt a LIKE-ot lássam az illetők üzenőfalon is.

Megoldható ez?

Üdv!

Ezt kéne valahova a tag elé betenni:

Code:

<?php

global $wp_query;

$thePostID = $wp_query->post->ID;

if( has_post_thumbnail( $thePostID )){

$thumb_id = get_post_thumbnail_id( $thePostID );

$image = wp_get_attachment_image_src( $thumb_id );

echo '';

} ?>

Mert ugye a facebook-nak is tudnia kell valahonnan, hogy melyik kép tartozik az adott bejegyzéshez.

A Like gomb, meg valami liyesmi:

Code:

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=ID)); ?>&layout=standard&show_faces=false&width=450&action=like&colorscheme=light" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:60px">

Szia!

Okés, ezt értem de ez a lényegesebb, hogy mikor és hova kell beleírni :slight_smile: Valaki info? :slight_smile:

De hát odaírtam én :slight_smile:

A sablonod fejrészébe (header.php) a zárótag elé. Valószínűleg az a legjobb, ha közvetlenül elé teszed, minden más után.

Itt össze van szedve, hogy hogyan épül fel egy wp sablon.

Köszi, kicsit értelmetlen vagyok :slight_smile: Annyi még h van pár script és nem tudom pontosan melyik felelős ezért, ötlet esetleg? :slight_smile: Köszi a segítséget

Hát… ezt most meg én nem értem… :slight_smile:

Hol van pár script? Melyik felelős miért?

Ha a Facebook like-olásra gondolsz, hát azt vagy plugin csinálja, vagy egy olyan iframre, amit én is bemásoltam, vagy annak a modernebb XFBML változata.

Itt olvashatsz ezekről.

sziasztok,

Kérni szeretném a segítségeteket. A FaceBook like és comment plugint szeretném használni WordPress oldalamon, de egyik sem működik. Már vagy 70-et kipróbáltam, de egyik sem jó. Megvan minden API kulcs, secret kód,app kód, de egyikkel sem akar kommunikálni. Be vagyok jelentkezve facebook azonosítóval, lájkolnám az adott postot, vagy oldalt, de semmi. Rányomok, hogy tetszik, majd gondolkozik, és kiírja, hogy erősítsem meg (amit nem tudom miért csinál), majd visszatér az eredeti állapotra, vagyis a semmihez. :frowning:

Kérlek segítsetek, mert már idegbaj kerülget.

Köszönöm.

Péter