Facebook likes it!

Sziasztok

Felraktam ezt a bővítményt de olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban, hogy nem kellene kiírni annak a számát, hogy hány embernek tetszik az adott bejegyzés? Mert minden bejegyzésnél csak annyit ír ki, hogy “Legyél az első az ismerőseid közül akinek ez tetszik.” pedig a Share Pulse bővítmény szerint már van aki rákattintott, hogy tetszik neki az adott bejegyzés. Illetve ha én kiválasztom, hogy nekem tetszik, akkor más valaki rámegy arra a bejegyzésre, akkor sem kellene kiírnia, hogy (legalább) 1 embernek tetsztik?

Ugyan azt az API kódot adtad meg?

Tudtommal igen, tehát amit a facebook fiókon találtam azt adtam meg.

én is a saját felhasználói kulcsomat adtam meg. :slight_smile: igaz én az fb connector nevű plugint használom:) van benne like funkció is:)

Akkor megnézem, hátha azzal jó lesz. Vagy az is lehet rossz API kódot adtam meg? Azt nem tudod, hol lehet megnézni? Mert most sehol sem találom a facebook fiókomnál.

Akárhogy kerestem, nem találtam fb connector-t.

'Robertooo' wrote on '2010-12-12:

Akárhogy kerestem, nem találtam fb connector-t.

Megnézem mi a pontos neve:)Na megnéztem All in one Facebook plugins for Wordpress a plugin neve. :) ezt használom én. Csak tegnap este már nem nagyon emlékeztem a plugin nevére. :)

Rendben, köszi.

Az API kód ez lenne ami a legvége a linknek? 107870745946137

Mármint ez a fiókom http://www.facebook.com/pages/Forma-1-Adatbazis-1950-2010/107870745946137

'syska' wrote on '2010-12-08:

Ugyan azt az API kódot adtad meg?

Közben rájöttem, hogy a facebook likes it nem api kódot kér, hanem app ID-t, de azt jól adtam meg mégsem szinkronizál egymással a wp oldalam és a facebook. Ha valamelyiken rámegyek a tetszikre megjegyzi, de nem adják át egymásnak.

'Robertooo' wrote on '2010-12-12:

Közben rájöttem, hogy a facebook likes it nem api kódot kér, hanem app ID-t, de azt jól adtam meg mégsem szinkronizál egymással a wp oldalam és a facebook. Ha valamelyiken rámegyek a tetszikre megjegyzi, de nem adják át egymásnak.

Kis türelem után sem?

Nálam a probléma, hogy elfelejti rendszeresen az ID-ket.Üres mezőre vált és a beállítások is elszállnak. :huh:

Nálam nem felejti el, csak nem veszi át a bővítmény ha valaki facebookon rámegy a tetszikre és fordítva.

'Robertooo' wrote on '2010-12-13:

Nálam nem felejti el, csak nem veszi át a bővítmény ha valaki facebookon rámegy a tetszikre és fordítva.

mert az adatlapodra szinkronizálja és nem az üzenőfaladra. :) és az csak azt rakja ki hogy a blogodról melyik bejegyzést kedveik illetve kedveled ez a funkciója nem tartalom szinkronizálásra van. :)