Facebook like gomb

'reggelt mindenkinek!

Az oldalamon próbálom beüzemelni a “Like” gombot. Az a problémám, hogy csak “többé-kevésbé” működik. Tehát vannak olyan postok amelyeknél a teljes tartalmat megjeleníti(kép, page- post tile, content), Vannak olyanok, ahol a content egy részét elfelejti megjeleníteni ( egy mondat közepén végeszakad) és vannak olyanok, ahol nem jelenít meg semmit( Csak az url-t mutatja) Próbáltam többféle pluginnal, illetve kód beillesztésével is, de ugyanaz a jelenség mindegyiknél. Nézelődtem itt a fórumban, de konkrétan ilyen hibáról még nem esett szó( egy bejegyzés volt, ahol hasonlított a dolog, de ott sajnos a szerzője nem árulta el mit bűvészkedett). Szóval esetleg valakinek, valami ötlete, hogy merre keressem a probléma forrását? Előre is köszi.

Hali!

Már nekem is volt hasonló problémám, csak nálam az iWiW megosztásos cuccal. Ott az volt a gond, hogy a post-ok címét és az egyéb dolgokat egy META tagból olvasta ki.

pl.

Ilyet kellett tartalmaznia az oldalnak, h rendesen működjön a megosztás. A lényeg, hogy az All in One SEO plugin ezt tudja! Próbáld meg ezzel. Lehet nálad is ez a gond. Nem ismerem konkrétan azt a plugint amit használsz, de ezek a megosztós cuccok, általában így működnek.

Remélem tudtam segíteni

Akkor azért lettek ritkábbak a hibák miután felraktam az AIO Seo plugint, és most hogy igy mondtad, belenéztem egy bejegyzés meta tagjei közé és valóban pontosan a metát másolja ki. Namost akkor az egyik bajom forrása meg is van ( bizonyos postokat félbevág) mert a meta is félbe van vágva, gondolom a 160 karakteres limit miatt. Ezt valahogy nem lehet kicselezni? Illetve amit a képről írtál, azt nekem a plugin nem iktatta be a meta tagek közé, valamit be kell lőnöm, hogy kiegészítse?