Facebook Like gomb hiba

Üdv!Bármilyen bővítménnyel is próbáltam a like-gombot megcsinálni, de ha rákattint valaki először kihozz hogy 1 embernek tetszik aztán eltűnik az az egy és a Tetszik gomb visszaáll nullára és semmit se csinál.Légyszi valaki segítsen! köszönöm,

Helló!Nem tudom milyen pluginokat használtál, de én kettőt is használok ami tökéletesen bevált és egyszerű a kezelőfelülkete is… (www.hirekpecs.hu)


 1. AddToAny: Share/Bookmark/Email Buttons
 2. Add Link to Facebook  A bővítmények között az új hozzáadásánál letudod tölteni őket!!!  Remélem most már megoldódik a problémád és tudtam segíteni!!! Egy biztos nem mindenki lájkol ezt én is tapasztalom… így nem biztos hogy változik a számláló!!!  Üdv.  fidó

Köszi próbáltam őket csináltam is facebook alkalmazást beírtam az adatokat, de még mindig nem jó.

Én is próbálkoztam like gomb-al, de nekem is ugyan ezt a hibát hozta. Rákattint valaki először kihozz hogy 1 embernek tetszik aztán eltűnik…

Sziasztok, nekem dettó, kábé egy hete nem hajlnadó működni, addig semmi baja nem volt. Like and Send (2 in 1)-t használok, most kipróbáltam másokat, pl. Add Link to Facebook, de ugyanaz, vagyis semmi. Nagyon furcsa, mi történt egyik napról a másikra.Hozzáteszem, nekem most feszt azt akarja, hogy “Add Link to Facebook konfigurálás szükséges” (?)

na ez most jött facebookon:"Gyorstipp: Ha nem működik a weblapodon a Like gomb, mert hiába nyomod meg, nem marad úgy.

Ez gyakran nem telepítési hiba, hanem a javascriptek összeakadnak weblapon.

Tipp: Firefox-ba rakd fel a Firebug nevű plugint, és a konzolon nézd meg a hibákat.

Nem magamtól vagyok ilyen okos, de nálunk is ez volt a hiba, míg Zoltán kollégám meg nem oldotta, és látom máshol is van ilyen. "Nem mondom, hogy értem, mert mégis mit keressek a Firebug-gal…? De legalább tudjuk, merre érdemes indulni.

Köszi a tippet, megpróbálok firebug-gal én is utána nézni, hátha találok valamit és ha úgy van, akkor természetesen megírom smile.gif

Hali,Nálam is ugyanez a hiba kb másfél hete, valaki talált megoldást? :slight_smile:

Az én problémám kicsit más, de az eredmény hasonló.

Ha kattintok a Like-ra, szépen megjegyzi, ezzel nincs gond. Kimegy a Facebookra, a saját profilomban látom is. De sehol máshol. Senki más (ismerősöm) falán nem jelenik meg.

Ráadásul néha össze-vissza mutatja a lájkolások számát.

Ezekkel próbálkoztam:
 • Like-Button-Plugin-For-Wordpress
 • Jetpack for Wordpress - van egy Sharing modul benne.  Egyikkel sem megy. Pedig klassz lenne, mert nagy ereje van a Facebooknak.

Én is hasonló dolgokkal szenvedek mint az előbb leírtak. Arra már rájöttem, hogy olyan dolgoknál, ahol alkalmazás létrehozása szükséges, ott már a régebbi leírások nem helytállóak, mivel sok leírás olyan helyre mutat amin már másfajta fb szolgáltatás érhető el, illetve az alkalmazás létrehozásának a mikéntje is megváltozhatott, mivel pl az add link to facebook is eléggé behúz a csőbe. Én is próbálkozom, addig eljutottam, hogy a visszaugrás mellé kiírja azt is, hogy nem működik a dolog :slight_smile:

Ha valaki jut valamire arra kíváncsi lennék.

Ismét magamnak válaszolok. Elég sok plugint kipróbáltam, állítgattam, végül az egyik meghozta a nem várt sikert. A Simple Facebook Like nevű plugin minden gond és baj nélkül működik.

Üdvözletem!

Nekem olyan problémám van, hogy működik tökéletesen a like gomb, de amikor nézem a Facebookon a beágyazást, a leírás alatt egy php kódsort is beilleszt mint leírást. “.Getelementbyid” stb… Én arra gondolok, hogy a témám template.php file-jában van egy olyan kód aminem nem kellene ott lenni. A problémám csak az, hogy szerintem üldözési mániája volt a készítőnek és többszörös base64 kódolást rakott a forrásra. De csak erre az egy oldalra… Már egy fél napot el"töltöttem" vele, hogy visszafordítsam, de esélytelen. Ráadásul láttam valami “hex” kódot is a végén és inkább most feladtam.

A kérdésem az lenne, hogy meg tudná e nézni egy szakértő ezt a kiírást? http://kaveszunet.webatu.com/ egy sima funny blog lenne ez. Ha gond a like-olás, szívesen bemásolom a szöveget is amit kiír a facebook.

Kipróbáltam 4 féle plugint de mind ugyan ezt csinálta.

Egy kiegészítő kérdés(remélem nem gond)… Ha van egy adott php file amiben van ilyen base64es fordítás, és ezt többszörösen, létezik valami olyan program ami csak ezt a részt lefuttatná, hogy lássan a végeredményt? Próbálkoztam azzal hogy az “eval”-t átírom "echo"ra és kiíratom a végeredményt de abban már két eval is kijött… És így tovább…

Bocsi ha kicsit érthetetlen de már kettéáll a szemem tőle és annyira nem értek hozzá. Előre is köszönöm.

Közben rájöttem, hogy bár érdekelne a kódolás alatti forrás, de nem ott lesz a kutya elásva. Azóta megnéztem az új facebook plugin-t és valójában a facebook egyszer “beindexelte” rosszul az oldalt és most azt jeleníti meg. Az új pluginban már azt is lehet(ne) állítani, hogy mi legyen a leírásban. Valahogy frissíteni kellene a facebookot. Majd rájövök.

Jól elbeszélgetek magammal :smiley:

Már sok mindent megváltoztattam, a témát lecseréltem, a htacces-ben rosszul volt megadva az index file, a facebook app oldalán pedig nem volt megadva a site url.

Ha valakinek rossz karakterekkel jeleníti meg a facebook a like utáni beágyazást akkor nézze meg, hogy a téme / header file-ja ANSI vagy utf-8 kódolásu e. (jegyzettömb/mentés másként/ alul kódolás).

Viszont még mindig van problémám, mégpedig , hogy a bejegyzés képét nem jeleníti meg a facebook illetve a leíráshoz berakja a :

“A következő html tagok használhatóak …” szöveget.

Tudja valaki, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni? Lehet, hogy ezt is magamnak fogom megválaszolni, de így 3 nap után most elég belőle.

valaki nem tud segíteni? Mindjárt megőrülök. Működik a like gombom, kirakja a facebookra, de nem rak ki semmilyen képet - pedig minden bejegyzésben van egy-

és a leíráshoz meg berakja ezt : "A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: "

Komolyan mondom mindjárt kettéfejelem a gépet.

Kipróbáltam szerintem az összes létező facebook like plugint, és az összes létező auto thumnail post plugint. És az összes létező facebook leírást a like gomb készítéséről. Megtanultam már angolul - miközben olvastam a külföldi oldalakat - és megtanultam már kicsit programozni is. Fúúúúúú

ez a link :
http://kaveszunet.webatu.com

Köszönöm, de az már megvan! Időközben megtaláltam a megoldást arra, hogy a képet miért nem jeleníti meg. Leírom ide, hátha lesz még valakinek ilyen gondja, és a google majd beindexeli. Tehát : Wordpress facebook like után nem jelenít meg képet :

Nekem azért nem jelenítette meg, mert a tárhely szolgáltatóm berakott egy “analatics code” - ot az oldalamhoz automatikusan. Erre úgy jöttem rá, hogy kivettem egy bejegyzésem címét és beírtam a facebook debuggerbe :

https://developers.facebook.com/tools/debug

Itt alul találtam egy olyan hivatkozást ami - gondolom - megmutatja, hogy mit lát a facebook amikor behívja ezt az oldalt, ez pedig ez :

Graph API:https://graph.facebook.com/“ide írja az id-t gondolom”

amikor ezt megnyitottam, volt egy olyan sor, hogy :

url : “ide jönne a bejegyzés képe normál esetben”

Nekem ide szúrta be az analitycs code hivatkozását.

Szerencsémre a szolgáltatómnál ezt a funkciót ki lehet kapcsolni. És láss csodát. Megjelenik a facebookon a kép. Köszönöm magamnak :smiley: :smiley: :smiley:

Már csak arra kell rájönnöm, hogy a description részt hogyan tudom felülírni. Bár elment vele egy hetem, de megérte :smiley:

Még egy fontos dolog. A facebook ha már egyszer beindexelte az oldalt, utána hiába likeolod mégegyszer, akkor sem fogja megjeleníteni jól. Vagy új bejegyzéssel próbáld meg, vagy nyisd meg a facebook debuggerben, mert az már az új adatokkal jeleníti meg.

Éééééés megvan :smiley: Fogalmam sincs, hogy miért ez volt a megoldás, de megoldás volt. Tehát a facebook like után a leírásban azt jeleníti meg, hogy “A következő htm tag-ek engedélyezettek:” akkor nincs más dolgod mint a következőket végrehajtani: (nincs kedvem lefordítani, egy külföldi fórumon volt)Comment form is like a simple HTML editor, your users can use this form and these comments to fill up your website with some live links as well as ………… No more blag blag.

Locate comments.php file inside your wordpress theme folder and replacewith the following code.

‘’)); ?>

Save your work. Now the tags which appear at the bottom of your comment form is disappeared but still users can use HTML tags and attribute.

Now open functions.php file and add the following code in this file

add_filter( ‘pre_comment_content’, ‘wp_specialchars’ );

Save your functions.php file and enjoy. Now your comments will be plain and if anybody anyhow try to add any TAG or attribute it will be displayed like a simple text.

Köszönöm szépen a sok segítséget! Magamnak :smiley:

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Ma feltöltöttem egy képet, megkaptam sorra a jelentéseket a like-okról, de mire rákattintottam mind eltűnt…szóval senki nem tudja a képeim lájkolni. Hozzászólni lehet, de ha pl hozzászólást likeolok, azt is elöször engedi, aztán eltűnik:( sose volt ilyen problémám, és nem vagyok egy gépzseni, szóval vki tudna érthetően segíteni? vagy reménykedjek, hogy holnapra elmúlik…? Köszönöm szépen előre is!