Facebook like box elhelyezése

Sziasztok!Ha valakinek lenne íránymutatása, ötlete a következő problémára.A Wp oldalamon szeretném megjeleniteni a már meglévő facebook oldalam like box-át.

Eddig ezzel nem volt problémám, mert nem volt az oldalamnak 25 rajóngója. Ha nem érem el a 25 rajóngót addig a facebook oldalamnak egy szép hosszú számokból álló url-je van. pl: www.facebook.com/123456789

Találtam Facebook like box plugint, ezzel minden működött eddig.

Mivel elértem a 25 rajóngót a facebook oldalamon, gondoltam élek a saját url lehetőségével. Sikerül egy saját url-t beállítanom.

A problémák csak most adódtak, mert a saját url-t már nem úgy kezeli mint az eddigi számokból álló url-t. Pontosabban nem jelenít meg semmit.

A saját url beállítása után, már nem lehet használni a korábbi számokból álló url-t. Próbaként egy másik facebook oldalam számokból álló url-jét állítottam be, és ezzel tökéletesen működik.

Ezek szerint a saját facebook oldal url-t nem lehet facebook like boxban használni???

Mit rontottam el? Valaki ismeri ennek a problémának a megoldását!

hali,

szerintem a profil_id akkor is megmarad és a legtöbb megoldásnál profil_id-t kell megadni, nem url-t.

Ez egy hasznos leírás lehet:

http://www.daddydesign.com/wordpress/how-to-customize-your-facebook-fan-box/

én még használtam ezt is:

http://www.dolcebita.com/wordpress/facebook-fan-box-wordpress-plugin/

Szia!Hálás köszönet! Sikerült megoldanom!

Valóban úgy van mint írtad, az eredeti ID-re van szükség!

Egy kis időbe került mire kiderítettem mi volt az id sorszámom, mert úgye az kitöröltem! Mikor visszairtam az eredetit akkor már működött!Köszönöm!

Minek nektek ehhez plugin??? :oNekem két ilyen likeboxom van a Facebookon, az egyik egy közösségi oldal, a másik egy saját magam gyártotta alkalmazásom likebox-a. Az egyiknek a Facebook által adott kódját betettem egy oldalba, a másik kódot meg egy szöveges widgetbe a sidebarba … Eszembe nem jutott volna, hogy még ehhez is plugint keressek … :unsure:

ügyes vagy varnyu :wink:

ha megnézed az első linket, az is ilyen megoldás. no widget