Facebook komment lehetőség

Üdv!Dolgozgatok a blogomon és a kommentekhez értem. Itt szerettem volna megoldani, hogy Facebook-os profillal is lehessen hozzászólni. Néztem jó pár plugint, de vagy bekavartak a head-ben a FB-os meta-kban vagy szimplán nem tudták azt amit én szerettem volna, de volt ami tudta ami nekem kéne, de 1,5 másodperccel lassabb lett az oldal betöltődése tőle. (0,9s-ről 2,4s-re)Így nekiálltam egyéni megoldást találni, úgy is jobb ha minél kevesebb plugint alkalmazunk. Fogtam ezt a leírást: http://wp.tutsplus.com/tutorials/add-facebook-comments-to-your-wordpress-theme/ majd beillesztettem a megjelenésembe. Működik, amit kommentelnek az megy a FB-os komment listára és az üzenőfalukra.

AZONBAN!

Számomra két módosítás lenne szükséges:
  • A kommentet a Wp adatbázisába IS beküldje, tehát a sima WP-s komment lekérdezős meghívás is mutassa.
  • A Facebook komment box-ba amit meghív, nem kellenek a FB-os hozzászólások, csak az üzenet küldő rész. (Az alatta lévő lista nem.)    Ezen problémák leküzdésében tudna valaki segíteni?    u.i.

    Kiegészítő információ: Hozzászólási lehetőségnek szeretném meghagyni a hagyományos, a vendég form-okat, csak további lehetőségként adnám hozzá ezt a facebook-osat. Ezért is lenne szükségem csak a szövegküldős részre.)