Mostanában egész sokat Facebook-ozom és azt tapasztalom, hogy kezd elég nagy magyar tábor kialakulni az oldalon. Ez nagyszerű, hiszen az iwiw szerintem nagyon gagyi lett…
Nos, ma pihenés képen átnéztem fejlesztői doksit és egész egyszerű megoldásokkal lehet a WordPress blogokat közösségi funkciókkal színesíteni.
Először is ezt dobjuk bele a header.php-ba:
Code:
Értelem szerűen a régit cseréled erre!
Első kód:
Bejegyzés aljára (szöveg alá) Tetszik gomb.
Nyisd meg az aktuális sablonod single.php-ját, majd a <?php the_content();?> rész után írd be ezt:
Code:
Lehet játszadozni a CSS-el egy picit, de nagy átlagban szerintem ez jó lesz. Demó: http://kp.hu/energia-nelkul-uzemelo-hazak-2021-tol-az-eu-ban
RSS külön is fel lehet venni, nem csak ezzel a pluginnal…, én pl. már a cél előtt vagyok RSS illetően, be is üzemeltem, erre postoltam egyet, és mivel nem frissített azonnal, elkezdem buherálni a facebook alkalmazást, mikor rájöttem, hát persze, kell egy kis idő, miután fut a facebook alkalmazás, csak várnom kellett volna…
Erre most meg már nincs kedvem új postot írni, hogy kipróbáljam…, na de, majd holnap.
yessss, most hirtelen ránéztem, és az utolsó postomat kiette a rajongói oldalra :lol:
(és várni postolás után, amíg az alkalmazás magától frissít…, mert eddig mindenféle utólagos szerkesztésre mintha i]delete alkalmazás[/i futott volna le (még a módosítás linkre is), olyankor mindig előröl kellett kezdenem az RSS alkalmazás felvételét)
először magadnak, azaz a személyes profilodnak tudsz egyedi URL-t beállítani
ha kész, akk katt az Ãllíts be egy felhasználó nevet a Fiókjaidhoz linkre
kiválasztod az oldalt, aminek szeretnél egyedi URL-t adni (csak 25 rajongó felett engedi )
beírod a nevet, amit szeretnél
ha elérhető, akk csak jóvá kell hagyni
FIGYELEM: profilonként/oldalanként csak egyszer van mód ilyen egyedi URL-t választani, többet nem lehet változtatni! tehát nem árt átgondolni és ellenőrizni pl a helyesírást :lol:
Mostanában egész sokat Facebook-ozom és azt tapasztalom, hogy kezd elég nagy magyar tábor kialakulni az oldalon. Ez nagyszerű, hiszen az iwiw szerintem nagyon gagyi lett...
Kedves Roten: nem jó taktika az, ha az ember mindent akar egyszerre. Tegnap még teljesen szét volt csúszva a WP-d, és be se tudtál lépni. Amig a WP alapfunkcióit meg nem tanulod gördülékenyen használni, addig kár egyszerre több nagyobb falatba is beleharapnod, mert esetleg csak a kudarcaidat növeled vele.
Nagyon tisztelendő az igyekezeted, de ha kisebb lépésekkel haladsz, sokkal tovább jutsz el
Felraktam ezt, minden szuperül működik, viszont nagyon csúnyálom azt ahogy megcsinálták.
Gondoltam, kicserélem a képet amit megjelenít, meg átírom a szöveget, de ez valami béna módon lett megírva
Akármekkora képet is berakhatok, az oldalon csak akkora fog látszódni, amekkora hosszúságú szöveget én beraktam. Ha nem írok be semmit, akkor nincs az oldalon se semmi. Ez marhára idegesítő.
Ez helyett: [attachment=171:Képkivágás.PNG]
Szeretném, hogy ez jelenjen csak meg: [attachment=172:Képkivágás2.PNG]
Ha valakinak van egy kis ideje, lenne oly szíves és felrakná, és megnézné hogy hogy lehetne összehozni? Nagyon szépen megköszönném.
Vagy ha nem, akkor bemásolhatom a php fájlt, nem hosszú.
Már csak az a kérdés, hogy hogyan tudom nyomonkövetni, hogy ki melyik bejegyzésemet like-olta. Mert ugye most csak úgy látom, ha az adott bejegyzést megnézem.
Erre valami megoldás?
Esetleg egy olyan kis kód, ami a widgetbe kiteszi a “legtöbbet like-olt bejegyzések”-et