FaceBook hozzászólások

Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetne megcsinálni hogy lehessen facebook kommenteket írni. Felraktam a Facebook Comments for WordPress plugint és amikor csinálom ezt a FaceBook App -t és beírom az ellenőrző kódot, akkor ezt az ütenetet kapom. A fiókodnak ellenőrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenőriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy abankkártya adatok megadásával. És telefonszámot nem fogok megadni, főleg name FaceBook -n. Van erre valami más megoldás?

és azt nem lehet megcsinálni hogy ne lehessen hozzászólást írni, hanem azt kicserélni html kódra?

Ezt használom - SEO Facebook Comments - ennél van jobb FB comment?





Nem tudom hogyan kell beállítani, hogy törölni tudjak bejegyzéseket.





Valaki tudja?





Előre is köszönöm a tippeket.

Elvileg van lehetőség rá, csak nem igazán működik. Van olyan rész, ahol admin ID meg lehet adni.





Ha nem lehet törölni, akkor mit tud csinálni egy admin?





Más FB hozzászólás pluginnál is ez van?


'Thom' wrote:




Ezt használom - SEO Facebook Comments - ennél van jobb FB comment?


Nem tudom hogyan kell beállítani, hogy törölni tudjak bejegyzéseket.


Valaki tudja?


Előre is köszönöm a tippeket.





Igen van jobb használd a Facebook Offical Plugin-t. http://wordpress.org/extend/plugins/facebook/ ezen a linken eléred. Azért is ajánlom mert a Facebook fejlesztői fejlesztik.

Köszi az ajánlást! Általános beállításnál - App namespace - ide mit kell írni?

Hülye kérdés volt, rájöttem. :slight_smile:

Nekem egyik plugin sem segített.





Egy noname oldalról néztem egy videót (igaz angol volt, de nem a beszéd volt a lényeg), és szépen végignéztem, és akkor a php fájlba bekellett illesztenem egy kódot, amit FaceBook generált a komment-blokknak. Működik szuperán.

Facebook comment box -> Írd csak be a google-be.

Nekem egy ideig az Add link to Facebook-plugin volt fenn, aztán azt hiszem ez. Az aktiválása egyiknek sem működött zökkenőmentesen, de az előbbi egy ideig úgy dolgozott, ahogy azt megkívántam tőle. Aztán valamiért elromlott. Értem ezalatt: A kommenteket nem másolta fel a fb oldalra, majd az onnan sem kérdezte le és másolta be a mezőbe. Tehát az integráció le-fel viszonylatben bekrepált. Na, letölröltem (vagy inaktíváltam, nem tudom már),majd feltettem az utóbbit. A beállítása vaéamivel könyebben ment. Később olyan mérhetetlenül sok spam jött az oldalra, mint az előtt még sohasem. Meg akkor is jöttek az integrált kommentek (immár az oldal saját hozzászólásaiként a bejegyzések alatt), amikor az le volt tiltva. Így hát ezt letöröltem és visszakapcsoltam az előzőt. :smiley: Nem mertem tesztelni,hogy most már működik-e normálisan , elvileg sokszor bugfixezték már, ki tudja… Annak ellenére sok volt vele a gondom, hogy az egyik legtöbbre értékelt fb-pluginról van szó.











Amúgy a facebook-fejlesztő alkalmazást nekem is telefonnal kellett megerősítenem. Azt hiszem a legtöbb plugin így működik, szal ezt elég nehéz megkerülni.

Szia











Nálam ez dolgozik hibátlanul: http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-like-and-comment/

A leírásában és a képernyőmentéseknél elég kevés az info… Beállítható ez úgy, hogy a friss bejegyzéseket küldje ki a fb-oldalra?

Feltetttem azt,ami a Facebook-nál fejlesztenek, de nem működik az integráció…





Hiába írok a fb-oldali bejegyzés alá, nem tölti be a wordpress olalon a hozzászólás sáv-ba, Ugan így ha ott írok, akkor sem jelenik meg a fb-oldalon.





Szerintetek mi lehet a baj?

Sziasztok!



Facebook hozzászólás plugint szeretnék a honlapomra, de bármit installáltam amit találtam, mindre azt írta ki, hogy már régi, nem frissül.



Tudnátok ajánlani aktuálisat? Lehetőelg olyat, amit össze lehet kapcsolni az fb oldallal úgy, hogy ha egyik helyen hozzászólnak látszik a másikon is.



Ja és egy gyógypedagógus leírást a telepítésről lépésről-lépésre magyarul :slight_smile:



Előre is köszi!

A mai nap reggelén az alábbiakban felsorolt bővítmények mondják magukról, hogy kompatibilisek a legutóbbi - WordPress 4.6 - verzióval, és képesek a Facebook (esetenként további rendszerek) hozzászólásainak integrálására, oda-vissza forgalmú kezelésére:



https://wordpress.org/plugins/heateor-social-comments/



https://wordpress.org/plugins/super-socializer/



https://wordpress.org/plugins/lazy-facebook-comments/



https://wordpress.org/plugins/spider-facebook/



https://wordpress.org/plugins/miniorange-login-openid/



Magánvéleményem szerint: Kétségtelenül vonzó és csábító - néhány esetben kifejezetten hasznos (pl.: cross-media) - összekötni a WordPress alapú honlapunkat más rendszerekkel , mint pl. a Twitterrel, a Google Pluss-szal, vagy a Disqus-szal, ugyanakkor az integrálás bizonyos esetekben gondokat is okozhat.



Ugyanúgy, ahogyan a WordPress is, minden más rendszer is állandóan fejlődik és változik, módosul, vagy ráncfelvarráson, hibajavításon esik keresztül, és az egyik oldal változásait nem feltétlenül követi a másik oldal változása. A legremekebb ingyenes bővítmények szerzői is egy idő múltával belefáradnak a szüleményük karbantartásába, támogatásába, frissítésébe, aztán megáll a rendszerünk, mint a jancsiszög.



Az állandó lekérdezések, a rendszerek egymást kérdezgetése a szinkronhoz (helló, be vagy kapcsolva? van hozzászólás? mit csináltál vele? engedélyezed? törlöd? stimmel a megjelenés formája? a tiéd reszponzív? van benne valami különleges kód? nálad mi újság? ez nekem nem jó, neked jó? stb.), egyáltalán a zökkenőmentes összhang igényel, sávszélességet igényel.

A feladat megoldásához - tapasztalataim szerint - nem feltétlenül elegendő, hogy egyszer felteszem lépésről-lépésre, hanem állandóan sasolni kell, némi hozzáértéssel, hogy hol van a galiba.



Tudjuk jól, hogy pl. a FB az egyik olyan rendszer, amelyiket ha kell, ha nem, módosítgatnak, fejlesztgetnek, új funkciókat tesznek bele, vesznek ki belőle. Sokszor a felhasználókat sem kérdezik, hogy akarják-e, más érdekek mentén mozognak. Nem kérdezik a bővítmény gyártóját; ők változtatnak, a szerző (és a felhasználók) oldják meg az életüket sk.



Egy szónak is száz a vége: hacsak nincs valakinek valami speciális indíttatása, feladat-megoldó kötelezettsége, akkor ne nagyon drótozgasson össze ilyen-olyan közösségi oldalakat. Mindegyiket kezelje csak egyszerűen, nyugodtan, külön-külön.

Ha pedig késztetése van, akkor válasszon a legfrissebb, legnépszerűbb, legtöbbet használt bővítményekből, és a szerzők oldalán található részletes leírásokat kövesse.


Köszönöm! Elkezdem kipróbálni őket. Leírást azért kérdeztem, mert egyik bővítménynél sikerült összehozni a kommenteket, de annál nem látszott az FB oldalon, ha a honlapon hozzászóltak (API kulcs,,, minden megvolt),, aztán a következőnél már magát a komment panelt sem sikerült összehozni, lehet új API kulcs kellett volna hozzá... Megnézegetem őket, aztán leírom a tapasztalataimat! Még egyszer köszönöm!

Az elsőt választottam, mindig az első az igazi :slight_smile: Azonban lenne két kérdésem még:


 1. Mit írjak a language-hez hogy magyarul beszéljen (hu_HU) nem volt elég…


 2. “Url to comment on” mit kell írjak? (Gondolom a facebook oldalam linkjét)?









  A tapasztalataim:



  1-es: egyszerű bekapcsolni, átlátható, könnyű beállítani, de hiába a hu_HU beállítás a nyelvnél angolul “beszél”, és hiába a “pipa” a facebookon nem jelent meg a komment.



  2-es: ez a legjobb és a legrészletesebb, szintén nem beszél magyarul és nem jelenik meg a Facebook oldalon a komment.



  3-as: bővítmény bekapcsolásakor hibát jelzett (lehet csak nálam összeakad más pluginnal).



  4-es: nem bonyolult, de a “legbutább” az eddig teszteltek közül.



  5-ös: nem is teszteltem, mert külön regisztrálni kellett volna még a plugin oldalán…

Jaj és majd elfelejtettem, még egy kérdés: milyen php kód “hívja meg” a facebook comments panelt, mert a sablon single.php-jéből kitöröltem a beépített (alap) comment.php meghívását :frowning:



Előre is köszi!



Megtaláltam, google a barátom…

<br />
<div id="fb-root"></div><br />
<br />
<fb:comments href="">
TomiLelle wrote:
Az elsőt választottam, mindig az első az igazi :) Azonban lenne két kérdésem még:

1. Mit írjak a language-hez hogy magyarul beszéljen (hu_HU) nem volt elég...

Sajnálatos módon:
This plugin is not properly prepared for localization. If you would like to translate this plugin, please contact the author.



Gyorsan ránéztem: a bővítmény /language könyvtárában van .pot fájl, amelyet befrissítettem, meg egyharmadát gyorsan lefordítottam (sajnos, több időm nem volt rá), és csatolom. Lehet folytatni a fordítást, és örömmel veszem, ha megkülditek a befejezést. :)