Facebook és wordpress hozzászólások egyesítése

Sziasztok!Tudtok olyan plugint vagy megoldást ami a Facebook hozzászólásokat egyesíti a wordpress hozzászólásokkal? Az FB kommentek megjelenjenek az admin panel hozzászólások részénél,stb…Előre is köszönöm! :slight_smile:

https://www.google.hu/search?num=100&newwindow=1&q=facebook+comment+on+wp&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwis0t6c5LLKAhWMWRQKHV2KCFgQvwUIGCgA&biw=1366&bih=614

Szia!Köszi a linket de igazából melyik ami működik is? Mert utánaolvastam,próbáltam párat de nincs igazán megoldás rá!

Legalább is én nem találtam eddig! Köszönöm!

@england76: Engedd meg, hogy a kipróbálást neked hagyjuk. Ha lenne 1 konkrét amit teszteltünk volna, azt kiemeltük volna.Amúgy van hivatalos FB plugin erre.

@england76A hivatkozás elso eleme azt írja le, hogy miképpen kell összeépíteni az általad kívánt szolgáltatást. A többi, nagyszámú lehetőségből neked kell az ízlésednek és kívánalmaidnak megfelelőt kiválasztani, merthogy mindegyik kicsit más, kicsit más szolgáltatást nyújt; jobbkezeseknek, balkezeseknek, fejszámolóknak, gyalog kakukkoknak stb. :wink:

Olyat sajnos nem találok ami egyesíti a wordpress és a facebook hozzászólásokat. :frowning:

Sima facebook comment plugin az megy de ami odateszi a wordpress hozzászólásokhoz a facebookosat is olyat nem tudok. :frowning:

De köszönöm a segítséget!