Facebook comments - friss hozzászólások kilistázása

Sziasztok!

Telepítettem a WP oldalamra egy “Facebook comments” elnevezésű plugint, mivel azt szerettem volna, ha a látogatók a facebook profiljukkal szólnak hozzá a bejegyzésekhez.

Pofonegyszerű volt az egyész (próbálkoztam már korábban néhánynal, de nem volt szerencsém velük), pontosan úgy néz ki, ahogy szeretném…egyetlen gondom van csupán vele!

Mivel sok aloldala van a honlapomnak, és mindegyik aloldalon van ilyen hozzászólási lehetőség, követhetetlen, melyikhez érkeztek friss hozzászólások.

Szeretnék megoldást találni erre a problémára, jó lenne, ha egy oldalsávban ki tudnám listázni a friss hozzászólásokat, és egy kattintással oda lehetne ugrani. Vagy bármilyen más lehetőség érdekel, a lényeg, hoyg észre lehessen venni, milyen témához szóltak hozzá legutoljára!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket előre is!!!

N.

'Lazarevic' wrote:

Szerintem ehhez létre kell hoznod egy rajongói oldalt itt

És melyik ez a plugin? jó lenne tudni, mert sötétben nem jó dolog a tapogatózás :)

Írtam "Facebook comments" a plugin neve

Az alkalmazást létrehoztam, a plugin tökéletesen feltelepült, működőképes…az az egyetlen probléma, hogy nem tudom, mikor ki szól hozzá. Végig kellene nézni az összes aloldalt, hogy lássam (és a látogatók lássák), mi a legfrissebb hozzászólás.

Erre létezik megoldás?

A Word Pressben tudom, hogy van ilyen widget, ahol ki lehet listázni a friss hozzászólásokat…ilyen, vagy hasonló megoldásra lenne szükségem facebookos hozzászólási lehetőségnél is.

'Lazarevic' wrote:

I

Csak _sejtésed_ van-e mennyi találat van erre? Itt megnézheted

Itt tudod megoldani, katt ide.

Szívesen!

ui.: legközelebb ne neked álljon már feljebb ha valaki segíteni akar. Pl. a plugin URL-jét ha beszúrnád, mindjárt könnyebb lenne. De lehet én ütöttem meg magam, mint ahogyan egy fórumtársam mondotta volt.

Bocsáss meg, a világon semmi nem áll feljebb, félreértetted!!!! Köszönöm szépen a segítséged!

A facebook developersen tudsz magadnak csinálni komment boxot.(Ha erre gondoltál, ha nem akkor bocsánat.)

Sziasztok

Nekem is az a bajom, hogy nem tudom követni a Facebook-os hozzászólásokat, amiket egy-egy bejegyzés alá írnak. Létezik olyan plugin, ami egy widgetben az oldalsávon kilistázza az utolsó hozzászólásokat, amin Facebook-os regisztrációval érkeztek vagy csak hagyományos kommentezésre van ilyen, ami a WP-n belül történt?

Megvan adva az admin ID? Elvileg ha azt megadod, be lehet állítani valahol, hogy értesítőt kapj.

Leszedtem ezt a plugint: http://wordpress.org/extend/plugins/add-link-to-facebook/

Nem is rossz, de ez a Facebook-ra írt üzenőfali bejegyzéseket listázza ki. :slight_smile:

Nekem azért lenne jó, mert a blogomra ismerősök járnak és szoktunk fecsegni közösen egy-egy bejegyzés alatt és így tudná mindegyik, hogy pl. Julcsi hova kommentelt éppen.

(a WP kommentezést próbáltam már, lusták. Akkor csak lájkolnak. Valamiért könnyebb Facebook-on keresztül kommentelni.)