Sziasztok,
Szóval a kérdésem: a Facebook Comments for Wordpress plugin által nyilvántartott hozzászólások számát szeretném kiíratni a nyitólapon a wordpress kommentek mellé. Ehhez kellene a kódból az a parancs, amit kiírja a kommentek számát - de nem találtam a php fájlokban.
Itt a kép: LINK
A kommentek alatt lévő “Displaying all 6 post” sort keresem, ezt szeretném kiíratni a nyitólapon - persze átírnám a szöveget is.
Lehet, hogy ezt a facebook generálja, és nem a plugin?
(Már bocs, ha nagyon amatőr dolgokat kérdezek)
Köszi.
boresuta
Juhééé, tegnap elkészült az erre szolgáló plugin, műxik rendesen, úgyhogy nagyon hepi vagyok!!!
A facebook kommenteket mindenütt hozzászámolja a sima wp-kommentekhez! Király!
A link: http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-comments-counter/
FONTOS: ez a Facebook Comments for Wordpress plugin kiegészítője, tehát a működéséhez azt is értelemszerűen telepíteni kell.
Hátha valaki másnak is jól jön!
Üdv,
boresuta
nekem azt irja nem bekapcsolható végzetes hibát generált!
nekem azt irja nem bekapcsolható végzetes hibát generált!
Nálam működik.
Bár én nem frissítettem a 3-as WP-re, még a 2.8.2-es működik, lehet, hogy ez az oka. Még nagyon új a plugon, dec. 3-án tették fel a hivatalos WP-oldalra, ha jól láttam.
próbáltam felrakni 3.0.3 -as wp-re és fatal errort hozott össze…
Felraktad a Facebook Comments for WordPress bővítményt? Be is kapcsoltad? Ennek a bővítménynek a beállításainál a biztonsági kulcsot is beállítottad (Options->Facebook Comments Counter)?
csak a telepítésig/bekapcsolásig jutottam, mert fatal errort írt ki…
Könyörgöm: bökd már ki végre, hogy mit telepítettél, mit kapcsoltál be, milyen sorrendben, milyen wp-verzió alatt, mikor jelenik meg és mi a fatal error szövege?
nem azért, mintha tudnám a megoldást (bár néha vastyúk is talál szeget), hanem egy alapos leírástól talán ráismer valaki a jelenségre, és tudja a megoldást.
már műkszik nem tudom mi volt akkor a baja … 
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Végső elkeseredésemben fordultam a tisztelt WordPress Fórum felhasználóihoz, segítség iránt.
Eddig nem volt baj semmilyen formában a WordPress-el. Nagyon szeretem.
A Facebook Comments ford Wordpress plugint telepítettem
http://www.grahamswan.com/facebook-comments/
Jelenleg a(z) 1.5.2 verzió van telepítve a pluginból,
és a 3.0.1 verziószámú WordPress.
Elkészítettem a leírtak szerint az alkalmazást, és bemásoltam a szükséges kódokat az bővítmény admin beállításaiba.
A WP kommentet el is tüntette és a helyén a FB comment probálkozik betöltődni, és pár másodperc után az iframe-be bejön a facebookos oldal, mely arról tájékoztat hogy a keresett oldal nem található.
A cél az lenne, hogy az adott cikkek, melyeket facebook oldalamon kipostolok, ott commentelnek rá.
És ezeket a bejegyzéseket szeretném megjeleníteni az oldalon, illetve ha az oldalamon kommentálnak, akkor az facebook-on is megjelenjen, ha jogosult erre.
Lehet, hogy rossz bővítményt használok? vagy nem tudja összeintegrálni a facebook oldalamat a wp oldalammal?
Az alkalmazást próbáltam “elküldeni” de azt írta hogy legalább 10 embernek kell lennie vagy mi, de hogy legyen, ha nem is üzemel.
Nem igazán értek az alkalmazás beállításában, de a leírtakat követtem.
Előre is köszönöm a segítséget.
Segítséget szeretnék kérni, mert a “facebook összekapolás a weboldallal” témában nagyon kezdő vagyok.
Nos,
van egy facebook oldalam és egy alkalmazásom, az utóbbi a Facebook Comments for Wordpress plugin miatt. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a pluginnal írt kommentárok (amik a weboldalon vannak) megjelenjenek a facebook oldal üzenőfalán is?
Könyörgöm: bökd már ki végre, hogy mit telepítettél, mit kapcsoltál be, milyen sorrendben, milyen wp-verzió alatt, mikor jelenik meg és mi a fatal error szövege?
nem azért, mintha tudnám a megoldást (bár néha vastyúk is talál szeget), hanem egy alapos leírástól talán ráismer valaki a jelenségre, és tudja a megoldást.
nos nekem ezt generálja ésazt irják 3.05 ig kompatibilis az van fent amugy ez a kompatibilis valamikor teljesen éltér mert kivan írva sok pluginnál hogy 2.01 ver ig kompatibilis de simán megy az ujjal is
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/-www/inkacomputer.hu/htdocs/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-functions.php on line 202
roten a hibaüzenet azt jelenti hogy a a plugin nem a megfelelő nyelvtan miatt nem elkapott kivételezés történt a facebook-comments-functions.php 202-ik sorában.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valahogy moderálni azokat a kommenteket amit ezen a pluginon kereszül írnak?
Edit: Gyors eszembe jutott még valami:p
Azt hol tudom meg, hogy mennyi komment érkezet a pluginon keresztül? 
Előre is köszi, üdv.: Bolha09
Sziasztok!
A wordpress 3.0 verziót használom. Feltelepítettem a következő plaginokat:
- Facebook Comments for WordPress
- Facebook comments counter
Mindkét plagint bekapcsolatam. De sajnos nem tudom hogyan kell beállítani a plaginhoz a kódot ami segíti a működését. Hol kell megnézni a kódot?
Beléptem a facebook oldalamra. Majd a Beállitások menün belül kiválasztottam a Facebook comments counter plagint.
Majd rákattintottam az Application secret linkre. De hibaüzenetet irt ki.
A hibaüzenet a következő:
“Hiba lépett fel a(z) Developer alkalmazással. Kérlek Próbáld újra később.”
Ha valaki tudja, hogyan kell beállítani kérem írjon!
Köszönettel: Zsolt
Üdv!
Nekem olyan problémám lenne ezzel a pluginnal, hogy mióta egy uj themet használok, a box nem jelenik meg. A beállítások jók, eddig ezt használtam. De mostmár a régi theme-vel sem jelenik meg. Még le is cseréltem a theme single.php-jában a commentfüggvényt erre:
Sajnos így sem működik! Semmilyen hibát nem ír, egyszerűen nem működik mióta felraktam az uj templatet
sNail: debug-ot bekapcsolva sem ír semmit?