Facebook Comments for Wordpress plugin

Sziasztok,

Szóval a kérdésem: a Facebook Comments for Wordpress plugin által nyilvántartott hozzászólások számát szeretném kiíratni a nyitólapon a wordpress kommentek mellé. Ehhez kellene a kódból az a parancs, amit kiírja a kommentek számát - de nem találtam a php fájlokban.

Itt a kép: LINK

A kommentek alatt lévő “Displaying all 6 post” sort keresem, ezt szeretném kiíratni a nyitólapon - persze átírnám a szöveget is.

Lehet, hogy ezt a facebook generálja, és nem a plugin?

(Már bocs, ha nagyon amatőr dolgokat kérdezek)

Köszi.

boresuta

Juhééé, tegnap elkészült az erre szolgáló plugin, műxik rendesen, úgyhogy nagyon hepi vagyok!!!

A facebook kommenteket mindenütt hozzászámolja a sima wp-kommentekhez! Király!

A link: http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-comments-counter/

FONTOS: ez a Facebook Comments for Wordpress plugin kiegészítője, tehát a működéséhez azt is értelemszerűen telepíteni kell.

Hátha valaki másnak is jól jön!

Üdv,

boresuta

nekem azt irja nem bekapcsolható végzetes hibát generált!

'Roten' wrote on '2010-12-05:

nekem azt irja nem bekapcsolható végzetes hibát generált!

Nálam működik.

Bár én nem frissítettem a 3-as WP-re, még a 2.8.2-es működik, lehet, hogy ez az oka. Még nagyon új a plugon, dec. 3-án tették fel a hivatalos WP-oldalra, ha jól láttam.

próbáltam felrakni 3.0.3 -as wp-re és fatal errort hozott össze…

Felraktad a Facebook Comments for WordPress bővítményt? Be is kapcsoltad? Ennek a bővítménynek a beállításainál a biztonsági kulcsot is beállítottad (Options->Facebook Comments Counter)?

csak a telepítésig/bekapcsolásig jutottam, mert fatal errort írt ki…

Könyörgöm: bökd már ki végre, hogy mit telepítettél, mit kapcsoltál be, milyen sorrendben, milyen wp-verzió alatt, mikor jelenik meg és mi a fatal error szövege?

nem azért, mintha tudnám a megoldást (bár néha vastyúk is talál szeget), hanem egy alapos leírástól talán ráismer valaki a jelenségre, és tudja a megoldást.

már műkszik nem tudom mi volt akkor a baja … :smiley:

Sziasztok, üdvözlök mindenkit!

Végső elkeseredésemben fordultam a tisztelt WordPress Fórum felhasználóihoz, segítség iránt.

Eddig nem volt baj semmilyen formában a WordPress-el. Nagyon szeretem.

A Facebook Comments ford Wordpress plugint telepítettem

http://www.grahamswan.com/facebook-comments/

Jelenleg a(z) 1.5.2 verzió van telepítve a pluginból,

és a 3.0.1 verziószámú WordPress.

Elkészítettem a leírtak szerint az alkalmazást, és bemásoltam a szükséges kódokat az bővítmény admin beállításaiba.

A WP kommentet el is tüntette és a helyén a FB comment probálkozik betöltődni, és pár másodperc után az iframe-be bejön a facebookos oldal, mely arról tájékoztat hogy a keresett oldal nem található.

A cél az lenne, hogy az adott cikkek, melyeket facebook oldalamon kipostolok, ott commentelnek rá.

És ezeket a bejegyzéseket szeretném megjeleníteni az oldalon, illetve ha az oldalamon kommentálnak, akkor az facebook-on is megjelenjen, ha jogosult erre.

Lehet, hogy rossz bővítményt használok? vagy nem tudja összeintegrálni a facebook oldalamat a wp oldalammal?

Az alkalmazást próbáltam “elküldeni” de azt írta hogy legalább 10 embernek kell lennie vagy mi, de hogy legyen, ha nem is üzemel.

Nem igazán értek az alkalmazás beállításában, de a leírtakat követtem.

Előre is köszönöm a segítséget.

Segítséget szeretnék kérni, mert a “facebook összekapolás a weboldallal” témában nagyon kezdő vagyok.

Nos,

van egy facebook oldalam és egy alkalmazásom, az utóbbi a Facebook Comments for Wordpress plugin miatt. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a pluginnal írt kommentárok (amik a weboldalon vannak) megjelenjenek a facebook oldal üzenőfalán is?

'Farkas wrote on '2010-12-20:

Könyörgöm: bökd már ki végre, hogy mit telepítettél, mit kapcsoltál be, milyen sorrendben, milyen wp-verzió alatt, mikor jelenik meg és mi a fatal error szövege?

nem azért, mintha tudnám a megoldást (bár néha vastyúk is talál szeget), hanem egy alapos leírástól talán ráismer valaki a jelenségre, és tudja a megoldást.

nos nekem ezt generálja ésazt irják 3.05 ig kompatibilis az van fent amugy ez a kompatibilis valamikor teljesen éltér mert kivan írva sok pluginnál hogy 2.01 ver ig kompatibilis de simán megy az ujjal is

Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/-www/inkacomputer.hu/htdocs/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-functions.php on line 202

roten a hibaüzenet azt jelenti hogy a a plugin nem a megfelelő nyelvtan miatt nem elkapott kivételezés történt a facebook-comments-functions.php 202-ik sorában.

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet valahogy moderálni azokat a kommenteket amit ezen a pluginon kereszül írnak?

Edit: Gyors eszembe jutott még valami:p

Azt hol tudom meg, hogy mennyi komment érkezet a pluginon keresztül? :slight_smile:

Előre is köszi, üdv.: Bolha09

Sziasztok!

A wordpress 3.0 verziót használom. Feltelepítettem a következő plaginokat:

1. Facebook Comments for WordPress

2. Facebook comments counter

Mindkét plagint bekapcsolatam. De sajnos nem tudom hogyan kell beállítani a plaginhoz a kódot ami segíti a működését. Hol kell megnézni a kódot?

Beléptem a facebook oldalamra. Majd a Beállitások menün belül kiválasztottam a Facebook comments counter plagint.

Majd rákattintottam az Application secret linkre. De hibaüzenetet irt ki.

A hibaüzenet a következő:

“Hiba lépett fel a(z) Developer alkalmazással. Kérlek Próbáld újra később.”

Ha valaki tudja, hogyan kell beállítani kérem írjon!

Köszönettel: Zsolt

Üdv!

Nekem olyan problémám lenne ezzel a pluginnal, hogy mióta egy uj themet használok, a box nem jelenik meg. A beállítások jók, eddig ezt használtam. De mostmár a régi theme-vel sem jelenik meg. Még le is cseréltem a theme single.php-jában a commentfüggvényt erre:

Code:

Sajnos így sem működik! Semmilyen hibát nem ír, egyszerűen nem működik mióta felraktam az uj templatet

sNail: debug-ot bekapcsolva sem ír semmit? :slight_smile: