Remélem nem gond, ha nyitok egy ilyen témát.
Kideríthető ,hogy egy wp oldalon milyen bővítményt használnak? Valami hasonlót keresek én is:
Klikk
Pont egy ilyenre lenne szüksége, amikor a kezdőlapon megjelennek az eventek, lehet részletes leírást hozzáadni, majd regisztrálni is.
Előre is köszönöm!
Az a secondtouch nevű fizetős sablonba van. Keress ilyenekre a wp.org-on: event manager, events list
Sziasztok!
Tudom, a barátom a google és a wordpress.org-on rengeteg minden fent van, de… nekem az a legnagyobb hiányosságom, hogy csak konyha nyelven beszélem az angolt, és ha egy-egy wp oldalon megtetszik valami, akkor sem tudom nevén nevezni a dolgokat szakszerűen. Ezért kérném a segítségeteket az alábbiakban:
-
Az utóbbi időben egyre több hírportált megnyitva felugrott egy ablak, hogy szeretnék-e automatiku értesítést kapni az újonnan megjelenő híreikről. Nekem ez marhára tetszett, és mivel én is szerkesztek egy kisvárosi hírportált, ez a megoldás nálam is nagyon hasznos lenne. Nem tudjátok esetleg, hogy mi ennek a pluginnak a neve?
-
Egy sportoldalon találtam egy másik klasz megoldást ami nekem baromira megtetszett, mégpedig a honlap tartalmán kívül oldalt volt egy kis fülecske, amire rákattintva különböző információk jutottak az olvasóhoz. Itt is a link ahol ezt láttam: www.fcdabas.hu és ott bal oldalt “mérkőzések” kis fül (én mondjuk hírportálon alkalmaznám és más információk közlésére, de maga a megoldás szenzációs. Van ilyen megoldás wordpressben, és ha igen mi a plugin neve?
-
Harmadsorban pedig egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék létrehozni egy videós wp honlapot “kormos városomról”. Azt a megoldást szeretném választani, hogy videóimnak létrehozok egy youtube csatornát, ezt összekötném a wp alapú honlapommal, így a youtube csatornára feltöltött videó automatikusan megjelenne a honlapomon. Létezik ilyen megoldási lehetőség wordpressben? És ha igen mi a plugin neve? Tudom a feltöltött videót beágyazhatnám egy-egy bejegyzésbe, de az külön idő, és felesleges szöszmötölés, ha össze lehetne kötni a wp honlapomat a youtube csatornával automatizálva is!
Sziasztok!
Keresek egy olyan bővítményt, ami tudja azt, hogy táblázatos formában rögzítsek benne adatokat, úgy, hogy pl két időpont (két cella) közt eltelt órák számát megadja (pl: 8-16-ig 8 óra) Jelenléti ívet kellenne összehozzak
-n (Bocs)
Még annyit kifelejtettem, hogy bizonyos cellákhoz csak kóddal lehessen hozzáférni
Ilyet szinte biztos nem fogsz találni.
Sziasztok!
Teljesen új vagyok Wordpress téren. Eddig mindig Joomlát használtam, de a jelenlegi munkahelyemen csak WP oldalak vannak. Egy kiegészítőre lenne szükségem, ami azt csinálja, mint ezen a Joomla sablonon a 3 tab alatti image slider szerűség.
Maga a slide funkció másodlagos, mert van ahol csak 2-3 elemről lenne szó. A lényeg, hogy x darab kép+szöveggel ellátott elemet jelenítsen meg; ha valamelyik fókuszba kerül, akkor legyen valami minimális kis animáció; végül ha rákattint a látogató, akkor navigáljon a beállított aloldalra.
Tudnátok ajánlani valami jól személyre szabható, ingyenes megoldást erre?
Előre is köszönöm!
Ez sima css-el is megoldható. Kész bővítményt nem hiszem, hogy találsz rá.
Hova szeretnéd?
A header slideshow alá, csak a főoldalra szeretném, a kiemelt szolgáltatásaink közvetlen elérése miatt.
Én is arra jutottam, amit tanácsoltál. Keresgéltem a bővítménytárban, és a Trending Post ingyenes verziójának a carousel nézete akár jó is lehet, ha írok a hover-re egy kis CSS-t.
De, ha esetleg tudsz jobb alternatívát, akkor megköszönöm!
(Ez elég off, így félve kérdem meg: csak én vagyok béna, vagy valóban nincs a bővítménytárban bővített keresés? Pl szűrés free/paid widgetekre, verziókra, kategóriákra, stb.)
A css:hover a legegyszerűbb megoldás és olyan lesz, amilyennek Te szeretnéd/tudod.
A bővítménytárban csak ingyenes bővítmények vannak! Részletes kereső nincs, de nemsokára meg fog újulni, abban lehet lesz.
Köszönöm a választ!