Sziasztok!
A blogomat új tárhelyre költöztettem, és ezzel akadt egy kis problémám. 18 MB-os az export fájlom, az új tárhelyemen pedig a maximálisan importálható fájl méret csupán 8 MB. Értelemszerűen ezt telepíteni nem tudja, ezt a hibát jelzi:
“A fájl üres. A feltöltendő fájlnak kell lennie valami tartalmának is. A hibát az is okozhatja, hogy a feltöltés nincs engedélyezve a php.ini-ben, vagy a post_max_size által meghatározott méret kisebb, mint a php.ini fájlban meghatározott upload_max_filesize.”
Mi ilyenkor a teendőm, hogyan tudom feltölteni a fájlt? Ha valaki tudja a megoldást, annak nagyon örülnék. Bízom benne, hogy nem túl bonyolult a megoldás, mivel sajnos nem értek olyan nagyon a wordpresshez, a PHP-hoz pedig még kevésbé 
Első körben kérj a szolgáltatódtól nagyobb feltöltési limitet. Ez ma már iszonyatosan kevés.
Gondolom akkor ezen én nem is segíthetek, hanem meg kell várnom, míg a szolgáltatóm reagál a levélre, amiben a méret növelését kérem.
A legtöbb szolgáltatónál nem lehet saját php.ini fájlod. De próba cseresznye. A hozz létre egy php.ini fájl ezzel:
memory_limit = 32M
upload_max_filesize = 32M
post_max_size = 32M
file_uploads = On
Töltsd fel a wp-admin mappába.
Bár a szerver konfigtól függ, hogy ez működik-e, lehet, hogy php5.ini elnevezéssel működik, vagy csak a wp-config trükk működőképes. lehet az is, hogy a .htaccess trükk működik, és lehet, hogy egyik sem.memory_limit = 32M
upload_max_filesize = 32M
post_max_size = 32M
file_uploads = On
Töltsd fel a wp-admin mappába.
Bár a szerver konfigtól függ, hogy ez működik-e, lehet, hogy php5.ini elnevezéssel működik, vagy csak a wp-config trükk működőképes. lehet az is, hogy a .htaccess trükk működik, és lehet, hogy egyik sem.
Köszönöm a részletes választ, de ez kicsit bonyolultnak tűnik, inkább megvárom, míg válaszol a szolgáltató a levelemre. Köszönöm mégegyszer.