Érdekes.
Explorer alatt ilyen problémám még nem volt. Olyan már volt hogy ha Exp. alatt írtam bejegyzést, akkor el volt csúszva a szerkesztő panel.
Sziasztok. Firefox-ot használok, de most jelezték, hogy a blogomon az egyik bejegyzésnél explorerben nem látszik a kép. Megnéztem, és tényleg. Kitöröltem, újra felraktam, ugyanaz. Az az érdekes, hogy előtte és utána is vannak képek, azokat lehet látni. Ha Explorerben az adminban fel akarok rakni egy egy képet, rögtön kijön egy hibaüzenet.
Sor: 5
Hiba: J.parentNode értéke Null, vagy nem objektum
Ha firefoxban rakom be, majd átváltok explorerbe, akkor ez a hibaüzenet jön:
sor 27 HIba: a várt elem azonosító, karakterlánc vagy szám
Ez mi?? És mit lehet csinálni. Ez az ominózus oldal:
http://halado.cewe-fotokonyv.hu/anyak-napjara/
köszi
Nem lehetséges, hogy ezt a képet (vagy ezt a részt) közvetlenül word-ből, vagy egy másik honlapról másoltad be a WP vizuálszerkesztőjébe?
Nézd meg a WP-ben HTML-nézetben, nincs ott valami MS-kriksz-kraksz?
Nézd meg a WP-ben HTML-nézetben, nincs ott valami MS-kriksz-kraksz?
Semmi ilyesmi nincs, ugyanolyan, mint a többinél, csak a hibaüzenet jön elő mindig. Sajátgépről töltöttem fel, sima jpg, word-öt nem látott.:(
Milyen pluginokat használsz?
hú, mindegyiket soroljam?
WP-UserOnline Widget
WP-Sticky
WP-PostViews
WP-PageNavi
Wordpress Download Monitor
Sidebar Login
Samsarin PHP Widget
NextGEN Gallery
Kimili Flash Embed
Google Translator
Google Analytics
Democracy
de új egy sincs, ezek eddig is voltak.
A gond minden bizonnyal a swfobject-tel van kapcsolatban. Amiket tehetsz:
- frissíted a pluginokat
- Ha frissek és a probléma továbbra is fennáll, akkor nézd meg ha kikapcsolod a kimillit mit csinál.
- Ha az sem akkor próbáld meg azokat a pluginokat kikapcsolni amelyek flasht ágyaznak be az oldalba.
Szerintem ezek közül lesz valamelyik a megoldás.
Úgy láttam, az oldalad 2.7.1-es. Akkor pl. minek a WP-Sticky, azt alapból tudja a 2.7?
A NextGen bővítményed régi, kellene már frissítened.
A Kimili nálam is okozott gondot, leszoktam róla.
A többiben pedig Efrud jól beszélt.
“Leszoktam róla…” Ez tetszik.
Köszönöm a tippeket. Sajnos az összes videó a kimili-vel van felrakva, kis idő kell hozzá, hogy mindegyiket valami mással jelenítsem meg. Egyébként ma is tettem fel egy bejegyzést képpel, ennek semmi baja. Valamiért nem tetszik neki az a kép, pedig már töröltem és felraktam újra, mégsem jó.
Próbáld meg azt, hogy törlöd a képet, és a helyére egy másik képet raksz.
Aztán fuss neki egy új bejegyzésnek, amibe csak ezt a rosszalkodó képet illeszted, mintha most találkoznál vele életedben először.
Vagy az is egy ötletem, hogy az eredeti rosszalkodó képet a saját gépeden méretezd át, vedd 5 px-el kisebbre/nagyobbra, mentsd el másképpen, más néven, és ezt, mint új képet (a régi törlése után) töltsd fel.
Én is jártam úgy, hogy egy kép a jó mamájának sem akart megjelenni. Minden más kép igen, de ő makacskodott. Véletlenül, kínomban jöttem rá erre a nem normális megoldásra, hogy csináljak új képet, azóta többnyire bevált.
Csak meg ne kérdezd, hogy miért?
Pedig már épp kérdezni akartam:) Iszonyatosan nehezen viselem a logikátlan dolgokat. Bár biztos van ennek is, csak én nem látom át.
Az ötleteidnek hála megoldódott a kérdés, bár nem egyszerűen. Ugyanabba a bejegyzésbe beszúrtam egy másik képet, semmi gond nem volt vele. Eredeti képet átméreteztem, átneveztem, megint feltöltöttem és megint nem jelent meg IE-ben. Erre az eredeti psd-ből újra csináltam egy jpg-t, és azt tettem fel, és azzal végre jó:)) Talán a képben volt valami, amit nem bírt az explorer. A hibajelentés nem tudom, mit jelent, mindegy, végre kiszenvedtem:) Köszi:)
Épp akartam szólni, hogy valószínű hibásan van lementve a kép. Nálam is előfordult többször, ha nem saját képekkel dolgoztam. Ilyenkor érdemes megnyitni a képet szerkesztővel, kijelölni az egészet, másolni és egy új képként lementeni. Persze ha megvan egy jobb minőségű változatban, pl az említett psd, akkor még egyszerűbb…
Érdekes, hogy nálam is ilyenkor mindig megjelent ff-ben a kép, ie-ben pedig nem…
Ja, az átméretezős dolog szerintem azért nem működött, mert ilyenkor ha jól emlékszem, benne maradnak az egyéb infók (pl hogy milyen fényképezőgéppel készítették a képet.) és könnyen lehet, hogy abban volt/van a hiba.
Igen, ezek ilyen rejtélyes és küzdelmes dolog, de legközelebb már azonnal tudom a megoldást:) Köszi:)
Pl. ezért nem bíznám az életemet szívesen egy számítógépre - többek között. Mert idegességében szalajszt, aztán valahol felcseréli a 0-át, meg az 1-et, oszt’ nekem meg lőttek…
Itt meg legfeljebb egy kép nem jelenik meg…