Üdv minden kedves Wordpress júzernek ill. fejlesztőnek!
A következő problémá(k)val fordulok hozzátok:
- A főoldalon a bejegyzést teljes egészében szeretnénk megjelentetni,utánaolvastam és a formattingban bűvészkedtem,de cska a bűvös 55ös határt sikerült átírnom.Olvastam a codexben is de nem találtam az é igényemnek megfelelőnek.Szóval, a főoldalon a olvass bele részt(red this…blabla) szeretném eltüntetni, de úgy, hogy a linkek megmaradjanak. Talán itt a példa is arra, hogy nem kellene müködnie: http://aurorasub.net.Olyan problémákat már sikerült kihidalnunk mint a fórum fül elhelyezése felül,kis html barkácsolás volt,meg nagy része lelett fordítva.
2.Olyan Plugint keresek melyet hiányolunk a e107ből ismert letöltés részleg,vagy letöltő menü részt.
(Download monitor 3-al próbálkoztam,de az csak az egyik részét fedi el a problémáknak.)
- Végül, de nem utolsó sorban az oldaunknál a Fórumot a PunBB hajtja meg és a fejhlécet szeretném átvenni,mint ahogy itt is előfordul. Sajnos ahogy olvasgattam, nem találtam elég megfelelőnek az infókat.Velem lehet a baj és átsiklottam felettük.Amit végül is szeretném , hogy a oldaról a logót átültetni PunBB-m be.
(4. Várok mindenfaja megjegyzést és észrevételt a fentemlített oldalal kapcsolatban.
Egyébként van nekem 1 blogom csak a pehelysúlyú Chyrp-re épült, viszont ezt cms-nek szántam és több hozzáa funkció.A wp alakulását a 2.6.3as verzió óta követem távolról és egyéb biztonságtechnikával foglalkozó oldalakról.)
Előre is köszönöm a segítséget.