Excel táblázat -» bejegyzés

Sziasztok!Adott egy excel táblázat. Ez tartalmaz igen sok oszlopból és néhány sorból álló táblázatot.

Sajnos nem tudtam úgy összehúzni az oszlopokat, hogy kilógás nélkül férjen el egy oldalon.Milyen megoldásokat javasolnátok?Amit szeretnék:

Adott ugye egy táblázat. Annak bizonyos sorai kikerüljenek egy-egy oldalra!

pl. adott 5 bejegyzés. ezek különböző nevűek. Ezekbe kellene beilleszteni a táblázat bizonyos sorait. az első oszlop tartalmazza egy nevet ami szerint következik, hogy melyik oldalra kell beszúrni.

Persze a beszúrás mehet manuálisan is.

Gondoltam arra is hogy valahogy áttenni sql-es adatbázisba és azt megjeleníteni egy formként, de ahhoz annyira nem értek (php/slq)A segítségeket előre is köszönöm!

xls -> zip

és felrakod letölthető állományként! :wink:

A WP-Table Reloaded-et próbáltad már?Quote:

lets you manage tables in a comfortable backend in WP's admin area, without any knowledge of HTML, and can add valuable features.

Úgy néz ki inkább megtanulok php irányból sql-t kezelni és formos lekérdezéssel megjeleníteni a szükséges adatokat nem táblázat szinten, hanem formos felsorolásban.

Köszi a segítséget!Attila

Sziasztok!A wp-table reloaded bővítményhez lenne szükségem némi segítségre.Kb egy éve használjuk gond nélkül, 2 táblázat van benne.

Az egyiknél most felmerült az a hiba, hogy nem tudjuk frissíteni. Ha új sort kérünk, vagy, ha meglévő sorba beírunk valamit és el akarjuk menteni, kifehéredik a képernyő és nem történik semmi. Amikor valamilyen gombra rákattintunk, ez történik.A másik táblázat továbbra is hibátlan. (Kipróbáltam Chrome böngészővel is, ott legalább kiírt annyit, hogy 500-as hibakód, és, hogy vagy szerverhiba, vagy rosszul van konfigurálva.)Mitévő legyek? Van valami ötletetek? Köszi előre is!

“Kb egy éve használjuk gond nélkül”

Igen valószínű régi már a bővítmény pont ez a baj… Tudod a Web-en vannak bevált dolgok, de egy nyílt forráskódú program amin ekkora változtatások folynak sajnos nem az a rendszer amihez a megírt bővítmények “örök időkig” kitartanak. Amúgy igazán figyelhetnének jobban arra, hogy visszafele kompatibilisek legyenek magukkal… De sajnos ez van…

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-table-reloaded/

Meglesni:

Compatible up to: ??

Valamint: a szokásos bővímtény összeakadás gyanús művelet: minden bővítményt ki, majd egyesével be és nézni, hogy megy-e…

500-as apache hiba kód: “Internal Server Error” körülbelül a “dunsztom nincs de nagy gáz van” hibaként írható le…

Köszönöm szépen a választ!

A kompatibilitást ellenőriztem,és rendben van.

Ma reggel kipróbáltam a bővítmények ki és bekapcsolását, de sajnos nem hozott eredményt.

Amit furcsállok, hogy a két táblázat közül csak az egyik rossz.

Viszont kipróbáltam, hogy új táblázatot hozok létre, és az új megint csak működik.

Úgyhogy kicsit pepecs megoldás, de újra felvisszük az adatokat egy új táblázatba.

(Sajnos az exportált, majd visszaimportált adatokkal nem működik, úgyhogy újra fel kell vinni…)

Köszi mégegyszer!

2 dolog:
  1. Ezek szerint nem a legfrissebb WordPress-t használjátok. -> frissítsetek
  2. Valószínűleg a generált kódba valaki beleturkált / grafikus szerkesztővel rámentett…

Tegnap már az “Oldalak” és a “Bővítmények” menüpontra kattintva is csak a nagy fehérség jelent meg. Gyakorlatilag nem lehet szerkeszteni az oldalt.

Készítettem egy mentést, majd el akartam indítani a frissítést, és arra is csak kifehéredik a képernyő. Megnéztem a forrást, és gyakorlatilag az alap html tagok közt nincs semmi tartalom.De az oldal fut egyébként, nem értem… valami ötlet?

wp-config.php fájlban feltehetően van egy hexa szemét, vagy valamelyik fájl sérült.A fehér oldal kérdés többször is előkerült, keress rá itt vagy a Googleban.

Köszönöm, ez elég kilátástalannak tűnik, asszem inkább újra felépítem…