Events Calendar JQuery Extreme Protection probléma

Most telepítettem az events calendar nevű plugint és belefutottam ebbe az érdekes problémába. Ha valaki járt már hasonló cipőben kérem segítsen.

Az opciók panelen állítható a Jquery extreme protection. Állítsd be ha nem látod a tooltippeket. (Király a magyar fordításom nem?)

Szóval ha kikapcsolom elrejti az oldal tetején (header.php) elhelyezett logómat. Ha meg bekapcsolom akkor az eseményre való kattintáskor nem jön be a felugró ablak a bővebb infókkal.

Ja és a link a honlapomra

Helló Szerintem a Hozzáértők alapból a WP

verziószámát fogják kérdezni . Tapasztalataim szerint nem minden plugin működik minden verzióval ( hiába van odaírva ) . Szeretnek összeakadni ' dolgokkal ' . A megoldást nem tudom , de szerintem keress másikat :wink:

'baroteam' wrote on '2009-11-07:

Helló Szerintem a Hozzáértők alapból a WP

verziószámát fogják kérdezni .

Remélem a hozzáértők megnézik a forráskód első pár sorát, miszerint: :)

'baroteam' wrote:

Tapasztalataim szerint nem minden plugin működik minden verzióval ( hiába van odaírva ) . Szeretnek összeakadni ' dolgokkal ' . A megoldást nem tudom , de szerintem keress másikat ;)

Ha ez így van, szomorú leszek. :(

Megbütyköltem ugyanis egy kicsit a css-t (amint az látszik). No nem volt olyan sok munka, de mégis...

Nem akartalak elkeseríteni , ügyes vagy :slight_smile: . Légy türelmes , majd jön valaki aki tudja a megoldást . :wink:

Köszönöm.

Írtam ugyan már máshol is, de azért IS jó wordpress-t használni, mert jófej a közösség. Érdemes volt ezt választanom.

Összesen 3 (weblabor, meg a magyar linux portál) helyen vagyok regisztrálva ezt is beleszámítva, mert alapból nem vagyok egy irkálós típus. De ide érdemes volt csatlakozni. Honlapunkat ugyan saját php-motorral üzemeltetem(szidom is magam eleget), de ha váltunk az egészet word-press alapúra cserélem. (Mint most látszik, csak a hírekhez használom MÉG.)

Egy kicsit kutakodtam a forráskódokban és rájöttem mi okozza a problémát.

A naptár is JQueryt használ a vizuális effektekhez hasonlóan a word-presshez (/wp-includes/js/jquery). Csakhogy a kettő szerencsétlen módon ütközik, így generálja a fent említett problémát.

" magad uram … " :smiley:

'zslaszlo' wrote on '2009-11-08:

Egy kicsit kutakodtam a forráskódokban és rájöttem mi okozza a problémát.

És fokozza a gyönyört, hogy az extreme protection kapcsoló éppen ennek a konfliktusnak a föloldására lenne hivatott, de nem látja el valamiért ezt a feladatot.

Régebbi WP verziókkal szépen működik, az újabbak nagy részével meg nem, bár úgy látom, hogy inkább sablon (theme)-függő, és nem az alap WP-vel van gondja. (Nézd meg az alapsablonnal, más bővítmények nélkül; ott még működik...).

Mindenesetre zslaszlo ellenörzőjébe nagy piros pont; nem csak felvetette a problémát, hanem kutakodott a megoldás után, és tudatta, hogy mire jutott. Köszönjük szépen! :)