Most telepítettem az events calendar nevű plugint és belefutottam ebbe az érdekes problémába. Ha valaki járt már hasonló cipőben kérem segítsen.
Az opciók panelen állítható a Jquery extreme protection. Ãllítsd be ha nem látod a tooltippeket. (Király a magyar fordításom nem?)
Szóval ha kikapcsolom elrejti az oldal tetején (header.php) elhelyezett logómat. Ha meg bekapcsolom akkor az eseményre való kattintáskor nem jön be a felugró ablak a bővebb infókkal.
Ja és a link a honlapomra
Helló Szerintem a Hozzáértők alapból a WP
verziószámát fogják kérdezni . Tapasztalataim szerint nem minden plugin működik minden verzióval ( hiába van odaírva ) . Szeretnek összeakadni ' dolgokkal ' . A megoldást nem tudom , de szerintem keress másikat 
Helló Szerintem a Hozzáértők alapból a WP
verziószámát fogják kérdezni .
Remélem a hozzáértők megnézik a forráskód első pár sorát, miszerint: :)
Ha ez így van, szomorú leszek. :(
Megbütyköltem ugyanis egy kicsit a css-t (amint az látszik). No nem volt olyan sok munka, de mégis...
Nem akartalak elkeseríteni , ügyes vagy
. Légy türelmes , majd jön valaki aki tudja a megoldást . 
Köszönöm.
Ãrtam ugyan már máshol is, de azért IS jó wordpress-t használni, mert jófej a közösség. Érdemes volt ezt választanom.
Összesen 3 (weblabor, meg a magyar linux portál) helyen vagyok regisztrálva ezt is beleszámítva, mert alapból nem vagyok egy irkálós típus. De ide érdemes volt csatlakozni. Honlapunkat ugyan saját php-motorral üzemeltetem(szidom is magam eleget), de ha váltunk az egészet word-press alapúra cserélem. (Mint most látszik, csak a hírekhez használom MÉG.)
Egy kicsit kutakodtam a forráskódokban és rájöttem mi okozza a problémát.
A naptár is JQueryt használ a vizuális effektekhez hasonlóan a word-presshez (/wp-includes/js/jquery). Csakhogy a kettő szerencsétlen módon ütközik, így generálja a fent említett problémát.
" magad uram … " 
Egy kicsit kutakodtam a forráskódokban és rájöttem mi okozza a problémát.
És fokozza a gyönyört, hogy az extreme protection kapcsoló éppen ennek a konfliktusnak a föloldására lenne hivatott, de nem látja el valamiért ezt a feladatot.
Régebbi WP verziókkal szépen működik, az újabbak nagy részével meg nem, bár úgy látom, hogy inkább sablon (theme)-függő, és nem az alap WP-vel van gondja. (Nézd meg az alapsablonnal, más bővítmények nélkül; ott még működik...).
Mindenesetre zslaszlo ellenörzőjébe nagy piros pont; nem csak felvetette a problémát, hanem kutakodott a megoldás után, és tudatta, hogy mire jutott. Köszönjük szépen! :)