Event Calendar 3 (Naptár)

Dj.Zone!

Akkor kérlek segít beállítani ezt a kiegészítőt. :slight_smile:

ezt a naptárt használjam vagy keressek másikat? ennek van beta2es új verziója, amit felraktam és megy is rendesen. a kérdésem: a big calendar funkcióját hogyan tudom előcsalogatni?vagy ha van másik naptár, amit ajánlani tudtok, akkor szívesen fogadom a tanácsokat.

Illeszd be az oldalra (ahol kívánod a megjelenítést) a

Code:

[EC3BigCalendar]
kódot.

A bővítmény honlapján láthatod, hogy miként lehet a megjelenítést változtatni a "Big Calendar" esetén.

Amúgy pedig nem csak naptár, hanem eseménynaptár. ;) :)

'Farkas wrote on '2009-11-27:
Amúgy pedig nem csak naptár, hanem eseménynaptár. ;) :)
hát igen.. eseménynaptár :)


az az igazság, hogy eddig eljutottam, de beillesztem ezt az egy sort és simán így megjeleníti. a calendar kategória az x-id alatt van, csináltam egy category-x.php-t aminek az elejére akarom a bigC-t és utána listázza a bejegyzéseket. De kipróbáltam sima bejegyzésbe is beilleszteni, de semmi. kiírta uígy a sort. gondolom, vhol fel kellene venni, hogy ez a sor mit is jelent és akkor tudná megjeleníteni a meghivatkozásnál. - gondolom...:) de ez semmit sem jelent, hogy így gondolom. :)

HTML-nézetben illeszd be, és ügyelj rá, hogy a [ jel után, és a ] jel előtt ne legyen szóköz.


'Farkas wrote on '2009-11-27:
HTML-nézetben illeszd be, és ügyelj rá, hogy a [ jel után, és a ] jel előtt ne legyen szóköz.természetesen figyeltem erre, és így is csak simán ezt a sort jeleníti meg. ha a kódba berakom is csak ezt jeleníti meg a category-id phpban

A kódba ne tedd be, nem ott a helye! Az oldal tartalmában a helye.

mindegy… próbálgatom, egyébként a tartalomba raktam és ott is csak a kódot jeleníti meg… :frowning:

Miért lehet az ennél a bővítménynél, hogy megadom neki az adott kategóriát, hogy csak azon posztokat mutassa a naptárban, de mintha a falnak beszélnék, nem jeleníti meg azokat. Pontosabban egyet sem ebben az esetben. Azonban ha azt mondom neki, hogy nézze mindenhonnan a bejegyzéseket akkor megjelenít mindent. De ezzel én nem sokat érek, mert nekem az első verzióra lenne szükségem. Összeakadni nem hiszem, hogy összeakad valamivel, mert egy nextgen van fent meg egy pagenavi. Ötletek?

hu en ezt hasznaltam regen eleg sokat

ha jol emlekszem akkor a csak 1 kategoria az csak az esemenyekre vonatkozik, ha a bejegyzesnel adtal meg idopontot az esemenyre akkor azt jeleniti meg

a tobb kategoria, meg az hogy a postokat is mutassa a naptarbanremelem ertheto voltam (=

Igen érthető és nagyon szépen köszönöm is a válaszod. Nem adtam meg az időpontot alul a bejegyzésnél, ezért nem rakta bele a naptárba. :slight_smile: Tehát nem láttam a fától az erdőt.

Sziasztok!

Sokáig én is az EC3-at használtam, de úgy néz ki eljárt felette az idő. Ugyanis nem lehet vele megoldani, hogy különböző eseménykategóriákat használjunk, illetve az eseményekhez az időponton kívül más adatot is hozzárendeljünk. Mondjuk pl az esemény helyszínét.Tudna valaki olyan EC-t ajánlani, ami a fent hiányolt funkciókat is!! tudja?Programajánlóval szeretném feldobni a weboldalt, ahol több kategóriában lennének a programok, ezekre lehetne szűrni.

köszi, üdv: Gyurma

Talán az events manager jó választás lehet.

Kössz Elfrud!Ez valóban jó cucc, sokat tud. Sajnos még nem is tudtam letesztelni az összes funkcionalitását.

Viszont van vele egy kis gond, ugyanis az admin oldalon a beállító fülekre kattintva megbolondítja a php session kezelést (vagy valami mást), így egyszerűen kizár az admin felületről.gy