Étterem weblap sablon testreszabással

Hello



Egy olasz etterem weblapjat kellene megcsinalni. Semmi extra vegulis, atkuldom a kepeket, az etlapot, meg egyeb infokat es az alapjan szepre meg kellene csinalni, ugy mint ahogy a template “bemutatojaban” is van. Mert en letoltottem ezeket a templateket, felraktam oket, de hat nagyon messze van attol, mint amit en lattam az oldal live preview-jaban. Vagom, hogy ki kellene tolteni, meg hasonlok, de azt se tudom hova nyuljak.



Szoval szuksegem lenne valakire, aki ezt meg tudna nekem csinalni IGENYESEN. Ilyen tessek-lassek modon osszedobott minoseg nem erdekel, azert egy minimalis szeperzeke legyen a fejlesztonek, Photoshop tudas sem hatrany.



Aki ezt elvallalna, az kerem kuldjon egy ajanlatot, meg 1-2 referencia munkat a leventesxm@gmail.com email cimre.



Tehat template megvan, valami ilyesmi: http://bliccathemes.com/pronto/demo1/ . (Nem biztos, hogy pont ez). Erre szepen megcsinalni a menut, about us, contact, services, gallery-t. Meg ilyen “like” buttont, meg hasonlokat.



Termeszetesen a templatet, hostingot, domaint en fizetem, csak magara a munkara kernek ajanlatot. Ha jo lesz, van meg sok ilyen melom:)



Koszi

Szia, találtál már megfelelő embert, céget a munka elvégzésére?

Üdv: Zoli