Eshop admin beállítás

Sziasztok!Az admin jogokról szeretnék kérdezni: hogyan tudok csak olyan jogot adni egy felhasználónak? Konkrétan az Én esetemben, hogy csak az eshop-ot érje el.

Ne tudjon oldalakat, megjegyzéseket és minden mást szerkeszteni, megnézni a vezérlőpultban. Csak is a webshophoz nyúlhat. Felviheti a termékeket, megnézheti a rendeléseket stb. Az általásom admin jogok a felhasználóknak (szerepkörök) beállításnál lehetetlen ezt a jogot kiosztani, mert sok különbség nincs a jogok közt.Persze általánosságban is kérdezem, hogyan is lehet kiosztani finomabb, egyedi jogokat.

Szeretnék erre egy megoldást úgy, hogy kapjak egy magyar leírást képekkel illusztrálva akár. Természetesen fizetek is érte, csak a megoldás legyen meg. Várom az árajánlatokat és megoldásokat, ötleteket. A fő admin Én vagyok. Minden joggal rendelkezem.Csatolt kép

pl ilyen megoldással, de sima feliratkozó ne kapjon hasonló jogot.[attachment=62:eshop_jogkor.jpg]

Nagyon köszönöm!

Péterui: role manager kevés ehhez, mert + olyan jogot is kioszt, amivel akár törölhetik magát az eshopot is, szerkesztheti a termék és szállítás árakat. Ez nem jó. Nekem csak egy olyan jogkörre van szükségem, ami az eshop admin felületén belül az orders részét használhatja.

Várom az ajánlatokat.SOS

Délelőtt van(tudom sürgős, de) , általában mindenki dolgozik.

Legyél egy kicsit türelmes :rolleyes:

Ez nem türelem kérdése. itt kaptam segítséget egy Fiútól. Hagy ne nevezzem meg. :wink: Beállította, amit kértem, de sajnos a sima feliratkozók is elérik az eshop admin felületét. Hiába írok neki, eltűnt, mint a kámfor. És ez gáz. A megrendeléseket törölhetik. Az oldal már publikus, így nem igazán hagynám az admin jogköröket. Én türelmes vagyok, de nem várhatok napokat ezzel. Megoldást kérek és nem türelmet. Nekem pénzem van és időm nincs. Elég konkrét voltam?

Kókler megoldást nem szeretnék még1x.

[off] értem , most rám haragszol vagy magadra ?[/off]

és nem mondtam, hogy napokat várj . :slight_smile:

Sziasztok,Úgy látom, ez túl nagy falat még a profiknak is. :rolleyes: Gondoltam van egy fanatikus php guru,aki megoldja-e problémámat. Akkor maradok a Role Manager-nél. De ha valakinek van kifinomultabb megoldása, bátran írjon. Díjazom a tudását.Küldj emailt ha van megoldásod a problémámra :slight_smile:Köszönöm Fidrik Bélának, aki legalább válaszra méltatott!

Péter

Nemértem mi a bajod a role manager-el.

beállítod a hozzáférési szintjét mondjuk 1esre és adsz neki eShop-ot…vagy tegyél fel egy adminimize-t (ezzel a menüpontokat tüntetheted el/mutathatod meg)

Szia hgrg!Igen, ez a tökéletesnek tűnő megoldás. Készítettem egy jogkört külön erre. Ez megoldódott. Az én problémám az volt, hogy a sima feliratkozó is automatikusan megkapta ez eshop jogot, hiába nem volt bevésve az eshop a feliratkozó Role beállításnál.[attachment=63:eshop.png]

Ez helyreáltat, de nem tudom hogy, mert aki beállította, Ő nem árulta el.Az admin felületen az a a beállítás a működő, amit Te is írtál. Köszönöm, hogy reagáltál. De még mindig rejtély számomra, hogy ez a hiba miért állt fent és hogy tudták ezt kiküszöbölni. :mellow:Kipróbálom az Adminimize plugint is az eshop admin felület további elrejtésére. :rolleyes: Köszi a tippet. Remélem nem akad össze a Role Managerrel :smiley:

'Petike' wrote on '2010-01-26:
Kipróbálom az Adminimize plugint is az eshop admin felület további elrejtésére. :rolleyes: Köszi a tippet. Remélem nem akad össze a Role Managerrel :D
Tökéletes megoldás: [attachment=64:adminimize.png]

Természetesen nem akadnak össze, elég sűrűn használom mindkettőt… ha bizonytalan vagyok a dologban akkor megemlítem :smiley: