Sziasztok!
Már egy jópár eseménykezelőt kipróbáltam, de valahogy egyik sem működik úgy ahogy kéne. Nekem a következőre lenne szükségem:
Regisztrál az user az oldalon (ezt be is kapcsoltam, sőt plusz mezőt is sikerült hozzáadjak az űrlaphhoz).
Az oldalra (ha megfelelő a jogosultsága) kirakhat különböző eseményeket, amiket ő szervez meg. A többi felhasználó pedig jelentkezhet rá. Az eddigiekkel két baj volt:
Csak kiírhattam mint adminisztrátor az eseményt (de nem volt lehetőség jelentkezni rá), vagy nem működött maga a plugin (a jelentkezős része).
Tudtok valami jó bővítményt, ami legalább annyit tud, hogy az oldalon regisztráltak feljelentkezhetnek az adott eseményre? Az se lenne rossz, ha utána a jelentkezők között lehetőség lenne e-mail küldésére is (pl. ha elmarad a program, változás van, stb).
Ez amúgy egy egyesületnek készülne, akik sportprogramokat szerveznek vakoknak. Így sokszor van arra szükség (pl. futáskor), hogy a látássérült és a látók ugyanannyian legyenek. A regisztrációs adatlapra fel is vettem ezt az opciót, de ezt valahogy szeretném megjeleníteni az eseményben résztvevőknél is. Bár szerintem, ha találnék egy ténylegesen működő (és akadálymentesen használható) bővítményt, akkor ezt már nem lenne nehéz beleírni akár utólag is.
Áron