És egy másik újdonság: Google Chrome böngésző

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) És egy másik újdonság: Google Chrome böngésző című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: És egy másik újdonság: Google Chrome böngésző]

Természetesen egyből leszedtem megnézni.
Érdekelt is, és muszály volt megnézni, hogy a wp-s lapjaim jól jelennek-e meg rajta, mert anno a FF3 miatt át kellett pár apróságot állítani…
Jópofa, letisztult (amit én nagyon szeretek) bár néha lassúnak tűnt, bár melóhelyen próbáltam ki, és ott a csiga is gyorsabban érne célba a leveleimnél ugyebár…

Mano: ugyanígy csináltam ugyanazt, minden wp-s oldal stimmel, tetszik, ezt is chrome-ban írom

Én amikor először használtam megszerettem a WebKit alapú böngészőket a sebességük miatt. Ugye a Safari is WebKit alapú, vannak hozzá fejlesztői kiegészítések, amivel királyságosan lehet debugolni, ha valami nem finom.

Bár tény, hogy Firefox alatt nagyságrendekkel fényesebbre van polírozva a drága fejlesztők feneke, mármint ami a fejlesztői eszközöket illeti, mindenképpen :slight_smile:

A Statcounter online forgalomelemző cég adatai szerint a Chrome a megjelenése napján 1 százalékos részesedést szerzett a böngészők piacán.

Időközben fény derült az első súlyos biztonsági résre is a böngészőben: a Webkit böngészőmotor egy régi hibáját a Java nyelv egy ismert biztonsági résével kombinálva a támadó tetszőleges javascriptet tud futtatni a gépünkön. A biztonsági rés kapcsán igazán az a kínos, hogy a Webkit hibáját már júliusban befoltozta az Apple a Safari 3.2.1. változatában, de a Google egy ennél régebbi Webkit-verziót használt a Chrome motorjaként.

Igaza van a Google-nak. Mindamellett hogy merőben új alkalmazásokkal jön ki (pl Google Earth), nem hanyagolja el a már meglévő és piacon megtalálható “régi” dolgok frissítését sem.

A legtöbben azon törik a fejüket hogy milyen új dolgot találjanak ki a felhasználóknak amivel még több pénzt tudnak keresni, erre a Google egy régóta használt alap dolgot ad ki újból (böngésző) és persze beleépíti a saját birodalmához egyenesen vezető újabb utakat. (gondolom nem Yahoo-s keresőt tettek bele alapból beállított keresőnek) :slight_smile:

Gratulálok! :slight_smile:

Amúgy én is teszteltem az oldalaimat.

Neeeem van benne Ok.hu-s kereső is :smiley: enchanced by Google

nekem bejon a cucc, es frankon illik a vista aero dessign-ba. keresni meg amugyis google-t hasznalok, mint az internetezok 80%-a.
a firefoxot meg sosem szerettem, akkor mar inkabb safari, vagy opera.
velemenyem szerint azert egy szerenyebb e-mail kliens elfert volna benne, es akkor meg egyel kevesebb alkalmazast kene telepitenem. de remenyeim szerint ami kesik…
mindent egybeveve: gyors, csinos, konnyu kezelni!