Értékelés - GD Star Rating Probléma ->>Help<<-

Sziasztok ismételten hozzátok kell fordulnom mert má kivagyok és a weblapom sem akarom elcseszni. Na szóval a problémám a következő lenne feltelepítem az említett plugint. GD Star Rating namost a problémám az lenne hogy az oldalon először is az oldalamon nincs regisztráció. És a bejegyzéseknél alul ahol lenne regisztrációra hivatkozik én már beállítottam az atya úr istent is hogy mindenki szavazhasson de nem akar eltűnni onnan. Tud valaki valami tanácsot adni? Vagy valami ehhez hasonló cuccot.?

Előre is köszönöm válaszotok.

Muszáj lenne mert az oldalam prémium témákat szolgáltat ingyen ezeknek nagyrészt aolyan amit kidekódoltam szóval szabadon szerkeszthető.

nem akar eltünni … üritetted a böngésződ cache-ét??? mert mi van, ha onnan dolgozik még mindig?

Mostanában én is keresgélten, kipróbáltam különféle értékelős cucott, idáig nekem is a GD starts rating vállt e leginkább, egy gond van vele, hogy az admin menünél a beálításoknál akármit állítok be, és mentem le, mindig visszaáll a régebbi pozíciójába. Ennek mi lehet az oka?

Egyépként egy dolgot sikrült beállítanom: azt hogy hány csillaggal lehessen éstékelni. Egyépként nélam minden látogató szavazhat.

Na sikerült tegnap megoldanom a problémát.A probléma oka következő volt Fel volt telepítve a HidePost nevű plugin aminek a következő működése a linkeknél a bejegyzésekben kiírja hogy …jelentkezz be vagy regisztrálj …

Na ennek kikapcsolása után tökéletes minden.A filekeléshez meg találtam egy nagyon komoly plugint és így most totális siker. :smiley: