A problémám csak az, hogy mikor valaki kommentet ír, egy Error hibaüzenet jön ki, ami a templatebe van beépítve, szóval tudom állítani, hogy mit írjon ki mint hiba. Valahogy úgy kellene megoldani, hogy ha valaki ír egy üzenetet a hírhez, akkor töltődjön újra a hír, de ez nekem már magas.
Valaki tudna segíteni? Fontos lenne. Meg vélemény is jöhet nyugodtan, hogy mit kellene még alakítani a honlapon. Az egyedüli hiba a hozzászólások, hogy mikor elküldöm, kidobja a hibaüzenetet viszont ezután visszalépek és ott van az üzenet, szóval valamilyen oldal hiányzik csak nem tudom, hogy mi és, hogy hogyan lehet megcsinálni.
Valaki? Ötlet?
Próbáltam különféle Ajax pluginokat is, de azok sem működtek.
5 plugin van telepítve. Ajax Regisztráció, Lock Out, WP-Polls, Profile Builder és Admin Bar Removal - kikapcsoltam az összeset, de ugyan úgy rossz. Bekapcsolom, hogy bárki írhasson.
Na már ez az utolsó. Ugye úgy nem lehet hozzászólni, hogy nincs regisztrációd. A WP kiírja a hírhez alulra, hogy [font=Arial, Helvetica, serif:3pdefhn9]You must be[/font:3pdefhn9] logged in[font=Arial, Helvetica, serif:3pdefhn9]to post a comment.[/font:3pdefhn9][font=Arial, Helvetica, serif:3pdefhn9]Ezt már 2 fájlban is megtaláltam, át is írtam, de semmi változás. Hol lehet ezt megváltoztatni?[/font:3pdefhn9]