Error 500 - Internal server error
An internal server error has occured!
Please try again later.
Üdvözlet!
A fenti hibaüzenetet kapom az admin felületen pluginok használatakor.
Először csak az oldalak szerkesztése/ mentésekor, majd az oldalak szerkesztésekor, majd a bejegyzések szerkesztésekor, most már a bővítmények hozzáadásakor is.
Ha kikapcsolom a bővítményeket, akkor a hiba megszűnik. Ha bekapcsolom, akkor működik az oldal, de oldalakat, bejegyzéseket nem lehet írni, szerkeszteni, mert hibaüzenet. Abból már kezd elegem lenni, hogy minden cikkíráskor (naponta többször) lekapcsoljak pluginokat, amik fontosak.
Wp. 2,7-est használok, Deshotku_1_0_480 sablonnal, a fentlevő pluginok:
All in One SEO Pack, Canonical URL’s, Google XML Sitemaps, MM Forms, Sidebar Login, StatPress Reloaded, WordPress Database Backup, WP-Polls, WP-Polls Widget, WP125 - ezek fontosak (WP-Pollst tudnám csak nélkülözni),
WP to Twittert azért nem használok, mert túl bonyolult lenne a ki-be kapcsolgatással.
Most hozzátenném a GD Star Rating plugint, de erre kapásból a bővítményeknél kiírja a fenti hibaüzenetet és nem teszi fel.
Hogy lehet ezt megoldani? Törődjek bele, hogy a wp nem képes erre, vagy van megoldás?
Amire még gondoltam, hogy a sablonba beleszerkeszteni a pluginokat. Van-e erről valahol leírás? Melyik pluginnal lehet ezt megcsinálni és hogyan?
Köszönöm a válaszokat!
Én szerintem a szolgáltatónál kell kopogtatnod ez ügyben. Vagy esetleg a .htaccess fájllal van valami hiba.
A pluginok külön-külön működnek, sőt 3-4 is egyszerre. De ha mind be van kapcsolva, az oldal akkor is működik, csak akkor már nem lehet bejegyzéseket írni, mert hibaüzenet.
A GD Star Ratinget is fel tudtam tenni, míg a többi ki volt kapcsolva, működött is. Kb. 3 egyszerűbb pluginnal még el is futna, de nekem mind kell. 
Szolgáltatónak mit mondjak? Hogy sok pluginnal hibaüzenetet kapok? Van egy sejtésem, hova küld ezzel. 
.htaccess:
BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
Ez van benne - másnak kellene?
Megvan a megoldás!
El se hiszem! Fantasztikus!!
Az összes plugin be van kapcsolva és még bejegyzéseket is tudok szerkeszteni! Ilyen még sose volt. Mindig a ki-be kapcsolgatással szórakoztam eddig.
Köszönöm Efrud az ötletet! Bár nem hittem, hogy nálam bármit is megoldana, amit mondtál, de utánanéztem. Találtam a szolgáltatónál egy faq-t, amiben benne volt, hogy ajánlatos a .htaccessbe beletenni a " AddType x-mapp-php5 .php " sort.
Megtettem, s azóta minden csodás! 
Akkor további jó blog építgetést. Készen van blogshowba várjuk az oldalt. 
El se hiszem! Fantasztikus!! :) Az összes plugin be van kapcsolva és még bejegyzéseket is tudok szerkeszteni! Ilyen még sose volt. Mindig a ki-be kapcsolgatással szórakoztam eddig.
Köszönöm Efrud az ötletet! Bár nem hittem, hogy nálam bármit is megoldana, amit mondtál, de utánanéztem. Találtam a szolgáltatónál egy faq-t, amiben benne volt, hogy ajánlatos a .htaccessbe beletenni a " AddType x-mapp-php5 .php " sort.
Megtettem, s azóta minden csodás! :)
Ez nálam is gyakran előfordul. Lehet hogy evégett?
Hát ezt a szolgáltatódtól kell megkérdezned.