Erettsegi.com

Az elődje az oldalnak megszűnt meg a kinézete is iszonyat ronda volt, így neki álltam szép lassan felújítani.Az alap a WordPress Fun nevű theme (meg lehet nézni, hogy mennyit is változott).A napokban írtam újra a theme-et szinte nulláról, mivel kedves IE felé voltak kompatibilitási problémák. Most úgy néz ki nincs hiba, de szóljatok ha mégis találtok.

(Megjegyezném, hogy nem mindenhol a szépség volt a lényeg, hanem hogy a kedves látogató arcába toljuk, hogy van ilyen is.)Az alap pluginok mellett ott figyel a FeedWordPress, amivel a felvi.hu-ról húzom le automatikusan a híreket és a Landing Sites, ami az ide tévedt guglizónak ajánl bejegyzéseket a keresési kifejezése alapján.

Még pár érdekesebb plugin: Executable PHP widget, Batcache Manager, Top Level CategoriesVárom az őszinte, kiveséző kritikákat.(=

Nagyon jó!

Szép és kellemes.

Egyetlen hibát véltem felfedezni első blikkre, vagyis inkább másodikra.Ergonómiai szempontból nem előnyős hogy a logó felett még vannak menüpontok, pláne hogy ilyen szürke csíkban. Kerestem hogy hol vannak a témák az oldalon, legörgettem a footerig, majd vissza, és csak jóval utána vettem észre hogy “ja, itt vannak a témák…”Logikailag a zöld szín elvágja az oldalt és nem néztem feljebb egy centivel. Sokszor esem bele én is ebbe a hibába, ami nekem tervezőként egyértelmű, más felhasználónak logikátlan, vagy nehéz. Persze ettől még nem biztos, hogy muszáj javítani.Ez csak egy teszt volt, majd jön a többi hozzászólás is :slight_smile:De egyébként grat szép munka. A FeedWP-t én is szeretem. :slight_smile:

ezen en is gondolkoztam sokat amugy, de nem nagyon talaltam jobb helyet a kategoriaknak, talan meg kiszorom oldalra is majdamugy a latogatok 87%-a keresobol jon, direkt celozva a tartalmat, kevesen vannak akik az egeszet vegig bongeszik, ugyhogy valoszinuleg eleg ritkan is hasznaljak, mert egyszeruen nem kivancsiak tobbre

Csak egy ötlet:A hátteredben a kat.jpg-t színezd át olyanra mint ami az alsó menüsor színe, (ez a rozsdabarna vagy mi). Akkor egyrészt feltűnőbb lesz, másrészt következetesebb, hogy ami MENÜ, annak olyan a háttere…Hátha ez javít rajta. Nem?

nem rossz az otlet, sot meg is csinaltam

tenyleg sokkal jobb, kiemeli hogy van ott valami

azert kitettem a jobb sidebarra is biztos ami biztos(=

Nah igen, így mindjárt feltűnőbb. :slight_smile:

meg valaki? kivancsi vagyok mindenki velemenyere ddd;

mint profi wordpresses valami ilyen munkát vártam. :slight_smile: tökkéletes. minden jó szerintem. egy apró kérdés: most vagy 9.-es és jövőre előrehozott érettségit szeretnék tenni informatikából, középszinten, ha sikeresen letettem késöbb van-e lehetőségem emelt szintüt tenni? válaszodat köszönöm.


'vmg9a wrote:

mint profi wordpresses valami ilyen munkát vártam. :) tökkéletes. minden jó szerintem. egy apró kérdés: most vagy 9.-es és jövőre előrehozott érettségit szeretnék tenni informatikából' date=' középszinten, ha sikeresen letettem késöbb van-e lehetőségem emelt szintüt tenni? válaszodat köszönöm.[/quote']

bármikor tehetsz emelt szintűt, viszont az már fizetős (bár minimális ára van). (akár 10 év múlva is)

jap, barmikor barmibol ujra erettsegizhetsz, valami minimalis dij elleneben

(mondjuk en meg ingyen toltam az emelt infot es ujra a matekot az elavult erettsegim miatt)

értem, akkor jövőre nekifutok a középszintünek :slight_smile:

egy “picit” felújítottam az oldalt

fog még kapni sok jó funkciót is a jövőbenvárom a véleményeket, ne kíméljetek!!!

na azert ne tolongjatok! (((=

Én nem láttam a régit , de ez nagyon jól néz ki :wink:

nekem ugyanaz a bajom vele, mint korábban, és mint oly sok másik oldalon is: http://erettsegi.com/wp-content/themes/erettsegiTheme2010/images/logo.png

Nem az a kérdés, hogy ezt észre veszi-e egy domain/seo hiéna vagy sem, hanem az, hogy mikor.Nemrég játszottam el én is egy hasonlót…, naponta 40 látogató jön úgy, hogy a lap üres, sehol nem szerepel a címe (már hogy én nem tettem sehová ki a címét).

Fele direkt látogató, fele google (domain névre optimalizálni gyerekjáték…, még üres tartalommal is)$8.99 kerül(ne) hogy ezt megakadályozd.

ezt kifejtened bovebben is? mert felet se ertem ddd;


'Török wrote on '2010-01-26:
ezt kifejtened bovebben is? mert felet se ertem ddd;
A lapod nem elérhető az érettségi.com domain alatt..., ami nem is lenne na baj, csak hogy te úgy "reklámozod" a lapodat = legalább is a fejlécben.


1994-óta elérhetőek az ékezetes domain nevek. Ennek már 6 éve...

Vedd meg ezt: érettségi.com és irányítsd a mostani lapodra (vagy azon is építesz egy hasonló szájtot)

akkor jol ertelmeztelektenyleg nem nagy befektetes, meg is vettemmajd legkozelebb figyelek erre is (=

ha tudom, hogy ilyen jól fogadod a kritikát, hamarabb is szóltam volna…, már régen is megfigyeltem, hogy nem ugyanaz a domain van a fejlécedben, mint a valóság. Sok ilyen van a neten…, én meg szakmai szemmel nézve rögtön kiszúrom. Amúgy további tanácsokat kaphatsz SEO ügyben: seo.forum.hu fórumon, illetve keress egy marketing fórumot, ott is kérd ki a szakma kritikáját. De rögtön adok én is egyet: ilyen weblap hőtérképet láttál már? Ahol is az látható, hogy az emberek többsége hová kattint egy adott weblapon? És hogy hová néz a látogató többször? (a szemet lekövető kamerák mutatják éppen hová néz az ember):

http://www.bameszkodo.hu/webdesign/hoterkep-a-weboldalrol

http://www.itmegoldasok.hu/blog/arhivum/125-Mire-kattintanak-a-honlap-latogatok-Statisztikazzunk!.html

http://longhand.hu/keresomarketing/4-heatmap-alkalmazas.phpangolul egy rakás szakirodalom: http://www.google.hu/#hl=hu&q=heatmap&meta=&fp=489f852c3cc295cbez alapján pont fordítva vannak elhelyezve a reklámjaid. Ha megfordítod a sidebar és a tartalom részt…, tehát a reklám átkerül jobb oldalra, a tartalom balra, akkor akár megtízszereződhet a reklámra kattintások száma… ect.ect…A weblap legforróbb pontja bal oldalt/ és bal fent található (Nielsen-féle F betű) http://www.agent.ai/main.php?folderID=166&articleID=1678&ctag=articlelist&iid=1

Bal reklám, vagy jobb reklám?: http://www.origo.hu/techbazis/internet/20070301kukucs.html

Google: szemkamera

és ugyanez humorosan: http://www.youtube.com/watch?v=Eih2LTpwexA :smiley:

pontosabban: “…tehát a reklám átkerül a bal oldalra, a tartalom jobbra…”