Érdekes probléma

Előre elnézést kérek, hogyha volt már ezzel kapcsolatban kérdés, de nem találtam meg.

Szóval, létrehoztam az ATW-n egy ingyenes tárhelyet.

filmszaki.atw.hu

És rossz helyre akar elvinni mindig. Azaz pl ráakarok kattintani, hogy FilmSzaki blogja, és a users.atw.hu-t akarja behozni, ami ugye nagyon rossz. Többször is leellenőriztem, és az ATW által megadott adatokat adtam meg a config fájlban.

Mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

Próbltad úgy is az oldal url-énk megadását, hogy:

atw.hu/userneved ?

semmit nem hoz úgy be. viszont egy lehetséges hibát észrevettem. /** Az adatbázis egybevetése */ részhez nem írtam semmit. ez probléma?

atw = wicc

próbálkozok, próbálkozok. Írtam az atw-nek is egy mail-t. Nem tudtok egy jobb ingyenes tárhelyet véletlenül?

000webhost egy ingyenes szolgáltató bár nem Magyar.

Azt nézted, hogy a htacces file létezik e a főkönyvtárban? Az index filera hivatkozik?

Ha nem létezik --> beaállítások --> közvetlen linkek --> mentés.

Adminba be tudsz lépni? Ha igen akkor az általános beállításokba ez van linknek? filmszaki.atw.hu

nem létezik htacces az atw-s szerveremen

a wordpress-be kéne beállítani? mert nem tudok belépni az adminba sem sajnos.

Közben regisztráltam 000webhost-ra, itt minden tökéletes eddig. :slight_smile:

hozz létre egy .htaccess filet-t az alábbi tartalommal és tedd a wp főkönyvtárába:

Do not remove this line, otherwise mod_rewrite rules will stop working

RewriteBase /

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

# END WordPress

Több ötletem nincs.

A 000webhoston lesz automatikusan egy ilyened. Arra figyelj majd, hogy ha elkezded a 'közvetlen linkeket' használni akkor kapsz egy új .htaccess-t amiben a két 'index' -et át kell írnod 'default'-ra.

Sok sikert.

# Do not remove this line, otherwise mod_rewrite rules will stop working

RewriteBase /

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]

# END WordPress

Több ötletem nincs.

A 000webhoston lesz automatikusan egy ilyened. Arra figyelj majd, hogy ha elkezded a 'közvetlen linkeket' használni akkor kapsz egy új .htaccess-t amiben a két 'index' -et át kell írnod 'default'-ra.

Sok sikert.

Atw-n szerintem nincs mod_rewrite, de meg lehet próbálni.

[off]

[irónia]

ennél informatívabb téma-nevet keresve sem találhattál volna…

[/irónia]

mellékesen A*W problémája nem ‘[font=helvetica, arial, sans-serif:1pmk6194][/font:1pmk6194][font=helvetica, arial, sans-serif:1pmk6194]Egyfelhasználós WordPress téma’[/font:1pmk6194] hanem hosting kérdés…

[/off]

Üdvözlöm!

A Wordpress az abszolút URL-t hibásan határozza meg, ahogy ezt írta is, az users.atw.hu alatt keresi a fájlokat, az users.atw.hu/fimlszaki cím helyett (ez lenne a helyes közvetlen elérés). A megoldás az, hogy az erre vonatkozó mezőket át kell írni az adatbázisban két helyen:

wp_options tábla (amennyiben wp_ előtagot használt) siteurl és home mezőinek értéke ez (users.atw.hu/filmszaki legyen itt users.atw.hu helyett).

Sziasztok!

Épp most építgetek egy weboldalt. Eljutottam egy bizonyos szintig, de még csak a dizájnt állítgattam.

(Színek, balra/jobbra igazítások, azaz a szerkesztőn belül.) Valamit eltoltam, és szétzuhant az oldal.

Ekkor FTP-n keresztül töröltem mindent, és újra felmásoltam az alap szűz WP-t.

Minden jól működött, dizájn alap lett megint, de az előző oldalak már léteztek, miközben azokat nem másoltam vissza a saját gépemre sosem, és így azok nem maradhattak volna meg.

Ez mitől lehet?

Mondjuk attól, hogy amit a wp-n belül hozol létre az az adatbázisodban tárolódik? Ha van admin felület a szolgáltatódnál, keress egy olyat, hogy phpmyadmin. Azzal megnézheted, hogy mi van az adatbázisodban.

Elnézést, ezt nem tudtam, hogy így működik.

Ez sokmindent megmagyaráz :slight_smile:

Köszönöm!

[font=helvetica, arial, sans-serif:27sgna5n]Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy csináltam egy oldalt, ami minden böngészőben tökéletesen működik kivétel Firefox és IE.[/font:27sgna5n]

[font=helvetica, arial, sans-serif:27sgna5n]Az oldal címe:[/font:27sgna5n]

http://fehervarfutsal.hu/

[font=helvetica, arial, sans-serif:27sgna5n]Találkoztatok már hasonló hibával? Valakinek valami megoldás ötlet?[/font:27sgna5n]

[font=helvetica, arial, sans-serif:27sgna5n]Előre is köszi![/font:27sgna5n]

[font=helvetica, arial, sans-serif:27sgna5n]U.i.: Bocs csak az előbb elfelejtettem belépni![/font:27sgna5n]

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem operában is szétcsúszik a menü is, meg a tartalomból is néhány dolog. Szerintem css-el kell még itt dolgozni. Vagy nincs lezárva vagy éppen hamarabb van lezárva egy div vagy valami hasonló lehet így elsőre.

Köszi! Nem találtam benne, de akkor megnézem. Ha ez sem segít más ötlet?

[font=Verdana, Arial:1rwle9cs]Tisztelt Cím![/font:1rwle9cs]

[font=Verdana, Arial:1rwle9cs]Afelől szeretnék érdeklődni, hogy vettem ilyen csúszka ablakos dolgot a weblapomra, de csak az Önök által forgalmazott wordpress -ben lehetett megszerkeszteni.[/font:1rwle9cs]

[font=Verdana, Arial:1rwle9cs]Kérdésem ezzel kapcsolatos, hogy megszerkesztettem és hogyan tudnám a wordpress admin oldalamról leszedni és rátenni ezeket a facebook csúszka ablakokat?[/font:1rwle9cs]

[font=Verdana, Arial:1rwle9cs]Hogyan tudom leszedni html kódot és a többi kódot ami ehhez a lenyíló ablakhoz tartozik?![/font:1rwle9cs]

[font=Verdana, Arial:1rwle9cs]Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Pásztor Zoltán[/font:1rwle9cs]