Engrave (Lite) sablon blog nem jelenik meg

Sziasztok! A gondom a következő! Az Engrave (Lite) sablonnal készített oldalamon a Blog nem jelenik meg, ha nincs bejegyzés! A böngészőben csak a fehér képernyőt látni, még az oldal többi részét se látni! A munkámhoz a témát nagyon át kellett alakítanom, lehet, hogy valami olyat is átalakítottam, ami erre kihatással van! Csak ötletem sincs, hogy mi lehet az! Valakinek lenne ötlete? Előre is köszönöm!

Szia!Ha belenyúlsz a sablonba, akkor sok minden okozhat “fehér képernyőt”. Például ha lemarad egy <?php mert véletlenül kitörölted, vagy nem zársz le egy if vagy while ciklust vagy bármilyen egyéb php (szintaxis és nem szintaxis) hiba ezt okozza!Fejlessz localhost-on, és kapcsold be a php error-ok “mutatását”. Amit a wp debug al meg tudsz tenni: http://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPressÍgy látod, ha valahol php hiba van/lesz.

Én is erre gyanakszok, de ha van post, akkor minden simán működik! Ezért nem nagyon értem ezt az egészet, hogy miért!

A debug segítségével kiderült, hogy ha nincs post, akkor a home.php-ban az include függvénynek nincs értéke! aA kódban így szerepel:

include( get_archive_template() );

Megnéztem a wp-includes/template.php fájlt, ahol értéket kell kapnia, ami átvezet az archive.php-ra! És ott próbáltam az if ( have_posts() ) ágon végig menni! Átugrik az else ágba, ahol ezt kéne végrehajtania: get_template_part( 'no-results', 'archive' );! De nem jöttem rá a hiba okára még mindig!

Hogy néz ki a teljes home.php -d? Ebből nem látszik a teljes LOOP.Másold ki pastebin -re a home.php -t és akkor megnézzük, hol lehet a hiba.

<code><?php<br />
/**<br />
* The Home page template file. Loads archive.php when front page display settings are set to show posts.<br />
*<br />
* @package ThinkUpThemes<br />
*/<br />
<br />
include( get_archive_template() );<br />
<br />
?></code>

Ennyi a home.php-d tartalma? Azt hittem, ott van a loop stb, meg minden.De akkor nem. Nyilván ez így jó, nem ebben a fájlban van a “hiba”.Mert ez a php sor annyit tesz, hogy megkeresi az archive.php fájlt. És azt tölti be, az fog történni, amit ott megvalósítottak. Tehát akkor az archive.php -t kell nézni.