emailcím megváltoztatása

sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy amikor egy új felhasználó regisztrál hozzám, megkapja a jelszavát e-mailben, hogy lehet ott a küldő mailcímét megváltoztatni, illetve az hol van letárolva, hogy a wordpress@domainem legyen. a wordpress szót akarnám kivenni belőle, de nem találom sehol hol kellene, hátha valakinek van hozzá ötlete! (info@domainem-re akarom átállítani, biztos valami környezeti változóba kell belenyúlni, csak hol?)előre is köszi, üdv, tatarbj

Szia!Biztosan lehet valahogyan hekkelni a kuldo cimet, de vannak bovitmenyek erre, peldaul:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mailfrom/ (amit keresel)

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp/ (itt mar smtp-t is beallithatsz)

Szia, köszi a választ, működik a plugin, meg tudtam csinálni amit akartam, csak közben új dolog (is) jött a képbe, hátha tudsz erre is valami megoldást: a bejelentkezési felületet is szeretném megváltoztatni, igazság szerint megtaláltam a php fájlokat, amik alakítják a bejelentkezést, csak szeretnék belenyúlni, viszont elég kusza nekem az egész, hátha létezik erre is valami plugin - én is nézelődök, de hátha van tapasztalatod és nem tartod vissza :slight_smile:

előre is köszi, üdv, tatarbj

Szivesen. Szerintem nyugodtan piszkalj bele a file-okba, igy jobban megismered. Csak elotte csinalj biztonsagi mentest.Belepo oldalt modosito pluginek:

http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

http://wordpress.org/extend/plugins/bm-custom-login/De ez mar masik temaba illene…

A core fájlokat nem annyira szokásos piszkálgatni (különösen, ha nem erősségünk a PHP :)). Az első frissítéskor el is száll mindenünk.Ha viszont erősségünk az említett nyelvezet, meg jó darabig nemis szándékozunk frissíteni, akkor hajrá!Bár, a mentés, az tényleg alapkövetelmény - ha piszkáljuk, ha nem, havonta egyszer azért illik. :wink: