Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megrendelés után a vevőnek egyáltalán, az eladónak meg nem minden esetben megy e-mail a rendelésről. Passzolom, hogy ez mitől függhet.
Keresetem a fórumon, és volt aki a Easy WP SMTP plugint ajánlja, ezt be is állítottam, de így se jönnek a levelek. (teszt levél megjött) Az érdekes, hogy ha adminból újra szeretném küldeni, csak azt a sablont, akkor se küldi ki, de a többit próbálom küldenia vevőnek, akkor azok mind megérkeznek.
Tudom, hogy sok minden miatt megakadhat a folyamat, és azóta frissítettem is a bővítményt, amitől kezdve van ez a probléma, bár a frissítés előtt se ment az e-mail a vevőnek, de az eladónak minden esetben.
LuckyShop sablonját használom, és a system státusznál írja, hogy vannak elavult fájlok, viszont ha frissítem a 3.0.1-re a fájlokat, akkor szétesik a webshop megjelenése, ezért visszaraktam a régi fájlokat addig, amíg ezt meg nem oldom.
Szóval lehet, hogy a webshop és a sablon fájljainak frissítése is betett valamit, bár ahogy írtam az utóbbit visszaállítottam az eredeti változatra.
Esetleg Nektek valami ötlet vagy tipp? Nagyon hálás lennék érte!