Email out message hiba

Üdv!

A probléma: ha regisztrálnak a weblapomon, a rendszer kiküld egy magyarosított email-t a regisztrált felhasználónak, benne egy linkel, mely a jelszó generálást biztosítja, arra rákattintva. A link két <> tag közé van illesztve, mely megjelenik az e-mailben. Ezeket a tag-eket némely mail postafiók - pl.: citromail - a link részeseként érzékeli. Az óvatlan regisztráló rákattint a linkre, melynek a végén a “>” tag a link részeként szerepel és az átirányított oldalon találja magát, azzal az üzenettel, miszerint a kód érvénytelen, próbálja újra, vagy valami ilyesmi. De ha a <…>tag-ok nem fognák közre a linket, működne.

Kérdés: hol találom az email szövegének, kódjának a magyarosítását vagy forrását, hogy átírjam? Vagy, ha van egyszerűbb megoldás a kacsacsőrök eltüntetésére, kérem részletesen közölje velem itt vagy az email címemen: kfgszp@gmail.com

Előre is köszönöm a válaszokat, bármi nemű segítségeket! Szép napot!

Sajnos a freemail fiókba is így érkezik az igazoló mail. Hónapokkal ezelőtt próbáltam megoldást találni - itt a fórumon is - sikertelenül, ezért betettem a regisztrációs tájékoztatóba, hogy freemail, citromail, stb fiókosok ne kattintsanak, hanem másolják át a <*>közötti tartalmat. “Odakint” egyetlen orosz eredetű hivatkozást találtam hasonló esetre. Ott is az volt a rezumé, hogy a nem túl profi mail szolgáltatóknál fordulhat ilyen elő.