Email küldés rész a sql ban

Sikerült végre megkapnom a választ,arra a fel nem tett kérdésre,hogy miért mondogatjátok annyiszor: “plugin helyett túrj a kódba”

Na mind1,lényeg a lényeg,feltettem egy plugint (new user email) ami szépen átírta az email küldés egy részét a sql-ban.(2.8.2 höz volt a plugin,és persze 2.9.2 van van fenn,tudom ügyi vagyok…)

Ezek mennek: regisztráció / elveszett jelszó / jelszó megváltozott admin értesítés

Ezek nem: értesítés új hsz. / értesítés új hsz. moderációra vár / és az admin email-t ami a levelek feladó részében kéne lennie azt figyelmen kívül hagyja,és a wordpress@domain.com ról küldi…

A nagy kérdés: sql ban ezek a részek vagy a mail küldéses rész merre van? egyáltalán egy helyen van? vagy szanaszét a kódban?

keresem keresem de nem tudom mit keresek,backup van,szal ki tudnám cserélni,de mit is? … :frowning:

töröljétek pls,kiderült hogy nem ez volt a baj,csak pár beállítás kellett…

Kedves nutdraw55!

Talán ebből is tanulni fog valaki a jövőben - és a cél: tanulni egymástól! :slight_smile:

Köszönjük szépen, hogy ezeken az oldalakon gondolkodtál, és reméljük, hogy a jövőben is ezt teszed!

Teljesen igazad van Győző!

Amúgy kiderült hogy valószínűleg még is a plugin írt át valamit a sql-ban,mert fájlokat nem módosított… egy másik plugin-al tudtam megadni a helyes smtp beállításokat,és így működik minden.

Azért azt még szeretném tudni hogy a sql ban mi felel az emailküldésért,ha van ilyen…

De ami jobban érdekel hogy hol lehet kikapcsolni azt az emailértesítőt hogy új felhasználó regisztrált,így napi 150+ regisztrációnál elég zavaró tud lenni… :smiley: (na de majd mindjárt rákeresek a megoldásra :wink: )

Nos,a levélküldés ment mendegélt,aztán egyszer csak jött egy post report (report post plugin,a hibás linkek jelentésére használtam) és azóta megint nem jó semmi,hol küld email-t hol nem…

Nagyon nincs kedvem az egész options táblát eldobni és egy frissen telepített WP ből áttenni,help pls :frowning:

Tuti hogy a sql ban van valami,van is egy 4 napos options tábla mentésem betettem,megjavult 20 percig jó is volt,aztán elkezdett kihagyni maileket… :frowning:

pluginokat persze kikapcsoltam ami olyan volt… teljes admin/incudes mappát felülírtam eredeti WP fájlokkal…

Az volt,ha frissítettem a wp-mail-smtp-vel az smtp beállításokat sql ban,akkor ment egy darabig(max 20 prcig ment),aztán elkezdett kihagyni emaileket,de teljesen össze vissza,hol az nem jött meg hogy új user regisztrált,hol a regisztrációs email vagy az új jelszó kérése,vagy egyik se egy darabig,aztán megint jött pár mail,utána megint nem…

Ez a szívás! Beállítom,1500 ember regisztrál,aztán egyszer csak elindul egy láncreakció és az a vége hogy “szétesik” a WP… Ezért kell minél kevesebb plugint használni!!

Csak azt kéne tudnom melyik rész foglalkozik az emailküldéssel,ugyanis azt írta felül az egyik plugin… Bármilyen tippnek örülnék ami nem az hogy dobjam el az összes beállítást :smiley: de ha nincs más… :frowning: