Email hiba

Sziasztok!Megtudnátok mondani hogy mért kapom ezt az email hiba üzenetet?

Ha jól értem akkor valamilyen üzenetet nem tudod az email címemre elküldeni a WordPrest. De ezek szerint ezt a hiba üzenetet meg eltudta küldeni?

A WordPressbe kell valamit beállítani vagy szerver beállítási gond van?Előre is köszönöm a segítséget.Warning: message 1aOU5w-0001Wt-P4 delayed 48 hoursThis message was created automatically by mail delivery software.A message that you sent has not yet been delivered to one or more of itsrecipients after more than 48 hours on the queue on julia.web-server.hu.

The message identifier is: 1aOU5w-0001Wt-P4The subject of the message is: =?UTF-8?Q?[Ferrari_Formula_1_port=C3=A1l]_=C3=9Aj_felhaszn=C3=A1l=C3=B3_r?= =?UTF-8?Q?egisztr=C3=A1ci=C3=B3ja?=The date of the message is: Wed, 27 Jan 2016 17:44:41 +0000

The address to which the message has not yet been delivered is:

blaszlo1@freemail.huDelay reason: SMTP error from remote mail server after RCPT TO::host fmx.freemail.hu [195.228.245.2]: 450 4.7.1 Client host rejected:cannot find your reverse hostname, [80.249.163.148]

A freemail nem tud az ip-hez domaint társítani. Azaz nincs/rosszul van beállítva a dns.

Köszi.

És akkor ezt hol kellene beállítani? Valahol a freemailben? Vagy adjak meg egy fizetős email címet a WordPressben? Akkor nem lenne gond?

Köze nincs sem a wp-hez, sem a freemailhez. Az IP cím nem kapcsolódik a domainhez. A domaint társítani kellene a tárhelyhez.

Ne haragudj de sajnos nem nagyon vágom.

A blaszlo1@freemail.hu email címből a blaszlo1-ra gondolsz?

Nem, ez email cím.

http://valami.hu - ebből a valami.hu a domain.

Bocsi. De pont ezért nem értem. A domain valami.hu társítva van a tárhelyemhez. Hisz különben nem jönne be az oldalam sem a böngészőben.Vagy valamit még mindig rosszul értek?

És a honlapod ezt a szöveget tartalmazza?“tarhelybiz.web-server.hu(0.26)”Mert az ip cím ezt adja vissza…

Azaz nincs normálisan konfigurálva.

Hát most aztán jól megkeveredtem.A domain nevem: ferrariformula1.hu

Ez a Tárhely.eu szolgáltatónál van regisztrálva.

A tárhelyem viszont a web-szerver.hu szolgáltatónál van. Az oldalam rendesen bejön.

Viszont régebben a tárhelyem a tarhely.biz volt. De kb. két éve ők valamilyen kooperáció révén átadtak engem a web-server.hu-nak.És azt mondod hogy az ipcím ezt adja vissza: “tarhelybiz.web-server.hu(0.26)”Akkor hol lehet a bibi? Mit és hol kellene beállítanom?Bár lehet hogy jobban járok ha írok egy levelet a tárhelyszolgáltatómnak?

Igen, jobban jársz. A fenti levél utolsó bekezdését idézd be nekik, abból tudni fogják, mi a probléma.

Köszönöm a türelmedet, és a segítségedet.