Eltüntethető oldalak

Sziasztok

Eredetileg kérdezni akartam, de aztán rájöttem a megoldásra, idepostolom, hátha valaki épp ezt szeretné megoldani, szóval:Olyan oldalakra volt szükségem, amelyek nem látszanak a menüben, csak akkor jönnek elő, ha egy szkript vagy bármi meghívja őket (hirlevél feliratkozás, leíratkozás, webshopnál visszaértesítő oldal stb).A lényeg: az &exclude-dal ki lehet szedni az ilyen oldalakat a listából az id-jükkel.


<?php wp_list_pages('title_li=

Menü

&exclude=1,2,3'); ?>

Remélem valaki most örül, ha épp ez kellett neki is.


Norbert

jo is az a wp codex ugye? ((=

sosem ertem azokat akik mindenfele utana olvasgatas utan teszik fel a kerdeseiket

es meg hu de nagy angol tudas se kell hozza…

Igazad van, de sokszor az ember inkább kérdez, mint végigolvas egy csomó mindent. Bár én előbb utánanézek, és utána kérdezek. Egyszer úgy jártam, hogy kérdezni mertem valamit, ami már volt itt a fórumban, aztán valaki a szokásos “mosolygó jellel”, de számomra bántóan leszólt engem, mint akkor még nagyon új tagot.

Azért van ez a fórum, hogy kérdezzünk valaki biztos segít, ha tud. (de azért kérdés előtt illik átolvasni a fórumot, hogy feleslegesen ne szerepeljen kétszer ugyanaz)

Amúgy a témához kapcsolódóan, ha csak egy szintet akarsz megjeleníteni használhatod ezt:vagy ezt kiegészítheted a kizárással, így kevesebb oldalt kell felsorolni. (ha a kizártak főleg aloldalak)

Köszi,

bár ez most nem kell, egyszer biztos jó lesz. Csinálok ehhez a topikhoz könyvjelzőt. Megint tanultam valamit.

Egy másik megoldás az oldalak eltüntetésére ez a plugin:

http://wordpress.org/extend/plugins/page-link-manager/