Sziasztok.
Beleolvasgattam a témákba, de nem találtam hasonló problémát a fórumban.
Érdekes a dolog, én legalábbis még nem találkoztam ilyesmivel, konkrétan eltűntek a képek a főoldalról. Ha rákattintok egy cikkre akkor ott megjelenik a beszúrt kép, de a
főoldalon semmi.
Először a scarlett sablont használtam, volt egy kis szerver leállás és utána no képek.
Próbáltam mindent, újramásoltam a képeket, újratelepítettem a pluginokat, újratelepítettem a sablont, semmi.
Elkezdtem a nulláról, letöröltem mindent a szerverről, letöröltem az adatbázist, újat hoztam létre, feltelepítettem a wordpress-t majd pedig a remedy sablont. Úgyanúgy nincsenek képek.
Ez lehet a tárhelyszolgáltató hibája, vagy a sablonokkal van probléma? Eddig remekül működött, a saját mezőben a kép neve és értéke helyesen van megadva. Köszi előre is…
Sok helyen tengermagazin.com/wp-content/uploads/… a kep eleresi utvonala, de pl igy bejon nehany kep: tengermagazin.com/wp-content/2009/05/…
Nezd meg mi is van beallitva itt: Beallitasok -> Egyebek
En exportalnam (wp-adminban talalod, az Eszkozoknel) az xml file-t, es egy szovegszerkeszto “kereses-csere” funkciojaval megvaltoztatnam az url-eket, miutan biztos jo helyen vannak a kepek. Aztan import. De mas lehet egyszerubben oldana meg…
Köszi a tanácsot, mostmár megjelennek a képek. Az elérési úttal volt gond, feltöltöm a képeket a helyes könyvtárba.
Nekem is eltűntek a képek a főoldalról, pedig az elérési út is jól van beállítva.
Ez kb. 1 hónapja történhetetett, azóta küzdök vele. A jogosultságokat átnéztem. Próbáltam böngészőből, úgy működik. A belinkeléskor jó a cím.
Korábban Arthemia sablon volt fent, egy darabig semmi gond nem volt, aztán egyszercsak lett.
Még egy csavar a dologban, hogy van ugyanezen tárhelyen egy másik wp oldalam, és ott minden hibátlanul működik. Van valakinek ötlete?
Szervusz Aromo13!
Elérési utat nem változtattál, vagy közvetlen link (permalink) struktúrát? nem helyezted át a könyvtárat, vagy változtattad meg a fájlok jogait?
Az Arthemia pedig egy elég jó sablon, nem lehet, hogy frissítetted a sablont, és a korábbi beállításaidat sikerüült felülírni? 
Szia Győző!
Sajnos egyiket sem. De mindet le is ellenőriztem. Még arra gyanakodtam kezdetben hogy talán a tárhelyen valami php.ini beállítás. De akkor meg a másik ugyanott lévő wp sem működne jól. Ezért vagyok teljesen tanácstalan.
Ha az egészet lementeném és újra feltenném lehet hogy megjavulna? Vagy csak az idő menne vele?
egy honlapcímet tudnál adni?
hxxp://www.pokervilag.net
Hello!
Nálam Firefox alatt teljesen jól látszik az összes…
nem valami böngésző cache-t kellene ürítened?
Ami képeket látsz, mind külső forrásból vannak.
A sajátok nem látszanak.
Pl. kéne látszódjon a logó a Cím mellett balra.
Megoldódott a dolog!
Volt a wp-contents mappában egy htaccess meg htpswd vagy ilyesmi nevű fájl. Azokat eltváolítottam és most hibátlanul működik 
Biztos valamilyen már nem használt plugin tette oda.
Hali!
A htaccess hozzáférés szabályozó, a htpswd pedig ha jól tudom egy széleskörben használt neve a htaccess módszerrel lejelszavazott mappák hozzáférési adait(név:jelszó párosok) tartalmazó filenak.
Ha pedig jelszó nélkül elérhetetlen a mappa abból nem is tud képet tölteni a böngésző 
Örülök hogy megoldódott 
Sziasztok!
Dettó ugyanez a problémám.
Arthemia sablont használok, és a képek a főoldalon nem jelennek meg, gondolom a timthumbbal van a gond.
CHMOD-ot ellenőriztem, engedélyek be vannak állítva, script és cache mappának is. Pár órája még működött, egyik pillanatról a másikra tűntek el a képek, és csak a főoldalon, csak a thumbnail képekkel fordul elő, a többi látszik rendesen.