Eltűnt média gombok

Valamelyik témában már említettem egy hasonló problémát, ám még csak most vettem észre, hogy az új sablonomban nincsnek is jelen az alábbi gombok, melyek számomra/ a portálon nélkülözhetetlenek.Tehát ezek nincsenek:

Ez látható nálam:

Az lehetséges, hogy az tett be még anno, hogy az eredetileg letöltött, magyar fordítású wordpress témákat és plugineket töröltem, majd egy vásárolt sablonnal és pluginekkel helyettesítettem az űrt.Azonban azóta nincs ilyen lehetőség az oldalon, ám ez a lehetőség sajnos nélkülözhetetlen számunkra. :frowning:

Keresgéltem a pluginek közt “image upload”, “image pasting” és “image embedding” néven, de nem találtam semmi hasonlót.Mi lehet a megoldás? Mit tehetek, mi felel ezért a modulért?

Nagyon megköszönnénk a segítséget, mert jelenleg ez miatt áll a portál.

Nem a 3.3beta verziót használod véletlenül? Ott - üzemszerűen és helyénvalóan - van egyetlen ikon a korábbiak helyett, bár az ikon megjelenése más, mint nálad (más a grafika).Ha nem, akkor valami tényleg a szerkesztés áldozata lett, sérült, akad. Tedd vissza az alapsablont, és kapcsolj ki minden bővítményt, hogy ott is csinálja-e.

A jelenlegi verzió 3.2.1. hu

Elég, ha csak az alapsablont rakom vissza, vagy a plugineket is, amelyek voltak hozzá? (akismet, azigen = egyébként mire is szolgálnak ezek?)

Köszönöm válaszod!

Sajnos az alap sablonban sincsenek a gombok. :frowning:

Mit tudok tenni ilyenkor? Hol kell keresnem a hibát? Melyik file felel ezért a lehetőségért?

Ha pedig a sima feltöltés/beillesztés gombokat használom, ez történik: Klikk(Ennek az oka az, hogy bezavar egy értékelő plugin. Nem lenne gond, ha az eredeti képbeillesztés gomb léteni nálam és működne…)

Bocsánat, hogy a saját hsz-om után írtam.

Van a WordPress, aminek van egy vele szállított sablona (theme), a 3.2.1-nél a Twenty Eleven nevű. És vannak a bővítmények (plugins), amelyek az eredeti WordPress alkalmazás (esetünkben a 3.2.1 verzió) képességeit bővítik ki.Az Akismet egy ingyenes hozzászólás-spam-szűrő szolgáltatás az Automattic-tól.Kapcsold ki az összes bővítményt, az Akismet kivételével, majd az alapsablont. Visszajött a feltöltés ikon? Ha igen, akkor kezd el egyesével visszakapcsolni a bővítményeket, és minden visszakapcsolás után ellenőrizzed, hogy megvan-e még a feltöltésed.

Amennyiben nem, akkor a Vezérlőpult-ról telepítsd újra automatikusan a WordPress-t. Ha az sem oldja meg a gondodat, akkor törölj le mindent, beleértve az adatbázist és a .htacces fájlt is, majd telepítsd újra a WordPress-t, állítsd be az alapokat, majd ezt követően a sablont és a sablon által megkívánt bővítményeket.

Megpróbáltam az első pontot. Semmi. :unsure:Te Atya Úr Isten! Az utóbbi 1 hónapom napi 16-18 órában a phpBB-ről és a WordPress-ről szólt, és most az egészet kezdhetem előlről?

Minden szabadidőmet és figyelmemet erre fordítottam és a fordításra, és most ennnyi?!Erre nem vagyok képes még egyszer. :frowning:

Csak 16-18 órát? Lazsálsz? :slight_smile:Ennyire hamar nem szabad feladni semmit sem! Fog az menni, csak ne veszítsd el a kétségbeesést! :slight_smile:Ilyen jellegű hiba, általában, akkor történik, ha az ember a szerkesztgetés közben hibázik valamit, amit már észre sem vesz, csak mikor beüt a balhé. Aztán már sohasem találja. Az okát.

:slight_smile:

Húha, komolyan bajban vagyok most. Lelkileg tuti…

Nagy procedúra lenne ezt most újra kezdenem.

Nem tudjuk, hogy melyik fájlban ronthattam el valamit?

Hopp - hopp - hopp!

Szeretném bejelenteni, hogy bizony én vagyok a hunyó!

A gombok megvannak már, ám nem működnek.Fent van az “Enable Multi-Site” bővítmény, és ott kellett beállítani, hogy jelenjenek meg a gombok.

Azért nem találtam eddig, mert ugye ide külön menü vezet… Amelyet megtaláltam, és végre beállítottam a gombokat.Ám sajnos nem működnek, mert valamelyik plugin bezavar.

Hogyan lehetne megtartani mindent, és valahogy rendberakni, hogy minden együtt tudjon működni?

Ha kikapcsolok minden plugint, működik a dolog.

A 6. hozzászólásból:Quote:

...kezd el egyesével visszakapcsolni a bővítményeket, és minden visszakapcsolás után ellenőrizzed, hogy megvan-e még a feltöltésed.

Igen- igen!

Ott a pont Győző! :rolleyes: