Eltűnt az összes like a posztom alól. Miért?

Nemrégiben csináltam egy Wordpress alap “blogot”. Töltöttem le hozzá egy “Facebook” nevű plugint, hogy like-olni lehessen a cikkeimet. Egy ideig rendben volt, de két nap után eltűntek a like-ok. Azt hittem, valamit elrontottam, ráhagytam. Most azonban ismét eltűnt az összes bejegyzésem összes like-ja. Kicsit kiakasztó. Semmit nem csináltam, csak letöltöttem egy másik plugint, ez zavarta volna be vagy micsoda? mostantól ne merjek letölteni semmilyen bővítményt, mert nehogy eltűnjenek a like-ok? Merthát ha kettő lett volna alatta, azt mondom oké, de így…?

Keresgéltem az interneten, de nem nagyon találtam választ a kérdésre. Mit lehet csinálni? Vissza lehet valahogy hozni a like-okat?

Kedves Heni,

A tetszés-nyilvánítások nem tűntek el: ha minden jól megy azok a FB-on tárolódnak.

“Semmit nem csináltam, csak letöltöttem egy másik plugint”

Semmit sem csináltál, csak de. És igen jól érzed benned a hiba: Rakd vissza az előző bővítményt.

Vagy állítsd be az újat is úgy, ahogy az előzőt…

Köszönöm a választ, de azt hiszem, félreértesz :slight_smile: Nem egy új facebook plugint töltöttem le, hanem egy videósat - a facebook bővítményemhez hozzá sem nyúltam. Tudom, hogy megőrzi a facebook, hiszen ha rámegyek, ott jelzi, hogy mások like-olták vagy megosztották. Ám az oldalon az eddigi mondjuk “15 people like this post. Be the first of your friends” szöveg helyett az összesnél már csak annyit ír ki, hogy “Be the first of your friends to like this.” Egyáltalán nem mutatja, hogy bárki like-olta volna, és ezt nem értem. Tekintve, hogy semmit nem változtattam, semmit nem tudok visszaállítani sem.

Nekem szintén ma történt ugyanez és semmit sem változtattam. Nem lehet, hogy a Facebooknál a napokban életbelépő változások miatt van?

Hmmmm… nem tudom hogyan, de hirtelen megint mutatja a like-okat :))

Nekem is… :slight_smile: Így szerintem elég valószínű, hogy a Facebook csinált valamit.