Eltűnt az összes kategória!

Ma délelőtt még minden rendben volt, de estére eltűnt az összes kategóriám a blogomról! Két oldalt is futtatok és mindkettőről elszálltak a kategóriák!Hogy lehetséges ez? Tud valaki segíteni? Nagy meló lenne visszaállítani mindent… Köszönöm előre is!

A “Segítség!” cím semmitmondó, ne használd, légyszíves.

Legközelebb javítás nélküli törlés lesz belőle; most átírtam… :wink:

Állítsd vissza a délelőtti, vagy egy nappal előtti állapotot (normális szolgáltatónál van fájl és adatbázis mentés is).

Próbálj visszaemlékezni, hogy mit turkáltál, és igyekezz visszacsinálni. Csak úgy nem szállnak el maguktól a kategóriák (sem).

Győző azért a napi többszöri mentés nem alapfelszereltség :)… jobb helyeken azért van napi mentés… de én pl most nagy oldalnál csak heti 3x-it csinálok mert az is 2-3GB/mentés…

Teljesen igazad van - majdnem… :wink:

Ha nekiállok buherálni valamelyik honlapomat, akkor jobb, ha azzal kezdem, hogy csinálok egy mentést a

• wp-config.php fájlról,

• .htaccess fájlról és a

• /wp-content könyvtárról, de legalábbis az adott sablonról, bővítményről.

Ez azért nem akkora nagy idő, és nem is akkora nagy tárhelyigény.

Ezt követően még a szemöldökömet sem húzom fel, amikor a 114. javítós verziómnál tartok, és ami eddig jó volt, az is becsúszik a billentyűzet mögé; elő a mentést, feltolom, kezdem elölről. Egyszer csak sikerülni fog… :slight_smile:

Nálunk a szolgáltatóm 2 hétre visszamenőleg tárol napi mentéseket; fájlszintűt és adatbázis szintűt is. Csak egy hívás, és már teszi vissza. Na bumm, egynapi anyag elszáll, de mi az az összeshez képest? (tudom, néha q… sok, de ha egyszer saját kezűleg voltam balfék? Valahogy bűnhödni kell…)

Aztán, vannak olyan bővítmények, amelyek hajnalban (amikor éppen befejezzük az oldalunk simogatását, de már kellene is felkelni) automatikusan végeznek mentést, ha kérjük, még emailben is megküldhetjük magunknak, vagy éppen x napot tárolhatunk a szerveren is a segítségével.

Tetszik, nem tetszik, de az alapszabály: mielőtt bármihez hozzányúlsz, mentsd el a legutóbbi működő állapotot! - vagy nem csodálkozni, ha cumi van! :slight_smile: :slight_smile:

Óóóó értelek én. Persze hogy én is mentegetek szorgalmasan. Sőt amikor buherálok akkor verziónként van mentésem egy aznap nevű könyvtárba…Csak azt mondom, hogy nem feltétlen van ez szolgáltatónként megoldva. De az, hogy az ember beállítsa magának az abszolut követendő példa és nagyon helyes dolog ami sok fejtöréstől kímélhet meg :)). Főleg ha te összerakod, más elbarmolja majd megkérnek hogy csináld meg… ilyenkor kissé egyszerűbb visszaállítani mint pár 100v1000 sort átböngészni hogy most mit is böktek el :)…

szóval inkább ments még1et mint, hogy a végén mindent az elejéről kelljen kezdened mindent. Szerintem ez is olyan dolog, hogy ha valakivel egyszer megtörténik a baj akkor onnantól tuti h figyelni fog rá 8D

Sziasztok!

Kérdésem lenne felétek. 2.5-ös motorról 3.0-ra váltva a sablonom (branfordmagazine) nem listázza a kategóriákat (helyette nincsenek kategóriák szöveg jelenik meg).

Melyik fájlban és mit kellene igazítanom, hogy ez a sablon kompatibilitási probléma megoldódjon? Mi változott a 3.0-ban ami a hibát okozza?

Előre is köszönet a válaszért!

http://www.der-prinz.com/find-category-ids-933