eltünt a wysiwyg szöveg szerkesztőm

sziasztok!

számomra megmagyarázhatatlan okokból eltűnt a beépített szövegszerkesztőm.

csak a helye maradt ott és abban is csak html-ben látom az épp aktuális tartalmamat. miért lehet ez? hogyan kell megjavítani? esetleg újrainstallálni az editort? minden megoldás érdekel mert épp 90%os készenléten áll az oldal amit csinálok, nincs lehetőségem újratelepíteni.

előre is köszi!

esetleg egy kulso szovegszerkeszto?

http://www.rajprasad.net/plugins/editormonkey/ nekem megy 2.1-el is akarmit is ir az oldal (=

Sziasztok,nálam is eltűnt, csak a html-es szerkesztő látszik. Ráadásul 2 blog is fut egymástól függetlenül, és egyik helyen sincs (reggel még volt). Ez vmi központi dolog? Vagy vmi orbitális baromság?Remélem, tud vki segíteni,messy

sajnos az editor monkey sem segített, pedig minden lépést követtem. (azthiszem) wysiwyg szerkesztő továbbra sincsen. megjegyzem hogy nem a legutolsó változatot használom!

nekem egy extr.hu-s blogon (ami ugye alapból nem szereti a 2.1-es szöv.szerkesztőt) ez vált be:

http://mudbomb.com/archives/2006/03/06/new-version-of-the-wordpress-wysiwyg-posted/

Az editormonkey nálam sem igazán akart úgy működni ahogy kellett volna: televágta a szöveget sortöréssel, és az igazítások sem működtek. Pedig nagyon tuti lenne, a rengeteg kiegészítő, és a commentekhez való szerkesztő miatt.A Zoli által belinkelt plugin viszont működik, felraktam a táblázat beszúrása kiegészítőt hozzá, az is szuper. Egy dolog azonban itt sem tetszik (az editormonkey-nél is ezt tapasztaltam), hogy html nézetben megváltozik a karakterkódolás.Az extrán üzemeltem be.

http://mudbomb.com/nekem a fenti url-en található plugin segített!