Új frissítés érkezett, s eltűnt a komplett weboldalam, helyette a következő hibaüzenet jelent meg.
Warning: require_once(/web/castiglione/castiglione-info.com/wp-content/plugins/newsletter/users/users.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /web/castiglione/castiglione-info.com/wp-content/plugins/newsletter/plugin.php on line 979
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/web/castiglione/castiglione-info.com/wp-content/plugins/newsletter/users/users.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/castiglione/castiglione-info.com/wp-content/plugins/newsletter/plugin.php on line 979
Szerintetek mi történhetett, s mit tegyek, hogy ez többet ne forduljon elő?
Ha nem tudsz az admin-feluletre sem belépni, ftp kliensen keresztül nevezd át a newsletter pluginodat: _newsletter pl. és próbálj meg belépni. Első ránézésre úgy tűnik az sz@rt bele a palacsintába. Remélem van bizt mentésed az adatbázisról, és a frissítést megelőző állapotról…
Aztán ki kell találni mi a hiba. Ezt a plugint nem ismerem, de legalább az oldalad talán müxik majd.
Töröld (vagy nevezd át) ftp-n a wp-content/plugins/newsletter mappát. Ezt követően nyomkodd a ctrl és f5 gombpárost és elvileg menni fog. Max a hírlevél nem.
u.i. Nekem megjelenik a weblapod…
Az admin felületre sem engedett belépni, bármit csináltam ez az oldal jött be…
Közben a Médiacenter visszaállította az utolsó mentés alapján. Most működik, de így bármelyik frissítéssel belefuthatok ugyanebbe a problémába.
De köszönöm, legközelebb már tudni fogom, mit kell csinálni!
Ammondó vagyok, hogy:
[*]kapcsold ki az összes bővítményt
[*]frissítsd az alap rendszert
[*]frissítsd a bővítményeket
[*]kapcsold vissza a bővítményeket
[/list]