Sziasztok. Egyik blogomat most indítottam és arra lettem figyelmes, amikor Youtube videót akartam beszúrni, hogy már nincs a szerkesztőben a videó beágyazása gomb. Használja valaki a 3.1-es Wordpress verziót? Mert kíváncsi lennék, hogy csak nekem nem megy, vagy tényleg kivették.
Az első képen, amelyet még egy régebbi Wordpress oldalon használok.
a második kép Wordpress 3.1 oldalról vna lementve, és már nincs ott a videó beszúrása gombocska a második sorban.
a felette levő gombsoron ott van…
'hgrg' wrote on '2011-03-07:
a felette levő gombsoron ott van..
Gondolom a Feltöltés / Beillesztés sávra gondolsz, de az azért nem jó, mert ott csak linkként tudom hozzáadni. Persze azt is megcsinálhatnám, hogy HTML módban rakom be a kódot, de a régi verzió jobban kézenfekvőbb volt.
“Autoembed” lett.
Ahol meg akarod jeleníteni, szúrd be a videó linkjét. Ha szükséges a média beállításoknál módosítsd a méretet.
'Andrea' wrote on '2011-03-09:
"Autoembed" lett.
Ahol meg akarod jeleníteni, szúrd be a videó linkjét. Ha szükséges a média beállításoknál módosítsd a méretet.
Köszi szépen. Valóban így már megy. Nem tetszik, jobb volt az első lehetőség.
Sziasztok! Nem tudnátok segíteni abban, hogy videó weblapra történő beszúrásánál miért jeleniti meg a kapcsolódó kismillió videót is, holott a “Kapcsoló videók felvétele” c ablakot nem pipáltam ki?
Köszi előre is!