Eltűnt a tárhelyszolgáltató...."szívás":Turbótárhely

Üdv:)



Nagyon úgy tűnik, hogy “eltűnt” a tárhelyszolgáltatóm…az éves díjat jövő hónapban kellene fizetnem-tehát, elvileg ez nem lehet probléma-és az oldalaim eltűntek, adminoldlara nem lehet elérni, semmi sem elérhető náluk.

A kérdés, gondolom költői:mi van ilyenkor…?



Új tárhely, -elvileg el vannak mentve az oldalak-talán életre lehet majd őket kelteni-vagy nem…

És ilyenkor mi van a domain nevekkel-kettő volt náluk-a következő szolgáltatóm kitől veszi majd át ilyenkor…?



Köszönöm:)



a

Sok kis tárhely szolgáltató szűnik meg, főleg akik nem saját infrastruktúrával rendelkeznek. Erre még lehet is számítani, mert a cégeket az új törvény szerint fel kell tőkésíteni, aki pl. kft. és nem éri el a 3m Ft törzstőkét.



Ha meg van a fájl és adatbázis mentésed, akkor újra tudod éleszteni.

Ha a domained pl. .hu végződésű, és saját vagy céged nevén volt bejegyezve, akkor gond nélkül átkérheted máshova. Ha nemzetközi domained volt, .com/.net stb. akkor már nehezebb a dolgod, mert szükség van auth kódra és a zárolás feloldására + az automata emailre ami átkérés elindításkor megy ki.

Az olcsó-híg székletű szolgáltatók átka. Ha szerencséd van, talán még egy biztonsági mentést ki tudsz tőlük kuncsorogni.



Két leckének ez fontos:

  • Olcsó tárhelynek híg a leve
  • Legyen rendszeresen saját biztonsági mentésed, a gépeden





    Mást amúgy nem tudsz tenni, mert ha lehúzták a rolót és csődeljárást kezdeményeztek, akkor még a domain-ed elkérése is egy szép kör lesz, sok vacakolással.

:slight_smile:



Nem tűntek el hála 'Istennek:)-kiderült a félre értés.

Hogyan tudnám törölni ez a bejegyzést?



Köszönöm:)



a

Ezt sehogy, emléknek marad, hogy:

  1. Szolgáltató reagáljon időben.
  2. Ne legyünk türelmetlenek.

Privát üzenetet is írtál a törlési kérésedről, amire válaszoltam, de ide is kívánkozik, hogy mit írtam:






Kedves ani02!

Technikailag ugyan lenne rá mód, de elvből nem törlünk hozzászólást (kivéve a spam, vagy sértő, zavaró hozzászólásokat).

A törléssel a további hozzászólások is törlődnének, azok hozzászólásai, akik önzetlenül siettek segítségedre tanácsukkal, meglátásukkal, véleményükkel

Syska jól írta: marad emléknek, tanulságnak.
Az egész Fórum arról szól, hogy osszuk meg egymással tudásunkat, tapasztalatunkat. Nem (csak) magunknak írunk feljegyzéseket, hanem mások is böngészgetik a sorokat, és jó esetben tanulnak, okulnak a különböző szituációkból.