Eltunt a szövegszerkesztom!!!

Helló!

Elég régóta használom már a WP-t, tól vagyok már jó sok frissítésen, sabloncserén, pluginen és költöztettem is már gond nélkül WP-blogot.

DE most megfogott a rendszer. Egyik napról a másikra eltunt az editorom, pontosabban szólva csak a kód része megy és az is fejléc nélkül.

Megnéztem a beállításokat (írás, felhasználónál a bovített szerkeszto engedélyezése, stb.), telepítettem másik editort (CKE, vagy ilyesmi) de sehol semmi.

Ezen kívül nem tudok widgeteket sem “húzni” a helyükre ahogyan azelott, plusz az admin kezdolapon nem jönnek be a WP hírek, mint azelott…

Lehet, hogy hülye kérdés, de létezhet vírus WP-re?

Nem raktál fel valami plugint mostanában? .htaccess-t ellenőrizd.

Mi az a WISWIG?

Az gondolom a WYSIWYG akart lenni. :slight_smile:Amúgy kérdezd meg a szolgáltatód (tárhely), hogy nem frissítettek-é mostanában valamit.

Azt, hogy kifejezetten WP-re létezik-e vírus, nem tudom, de nekem volt már ilyen problémám az egyik tárhelyemen (mármint vírus). Le is léptem onnan.

Igen, WYSIWYG akart lenni de ezt mindig elírtam és el is fogom - képtelen vagyok megjegyezni… :rolleyes:A szolgáltatóm elméletileg csak hardverfejlesztést csinált legutóbb és azt is vagy 2 hónapja… VPS-em van egyébként és több mint 3 éve megy gond nélkül. Plugint minden hónapban kipróbálok 2-3-at legalább, de ezzel eddig gond nem volt + a hiba megjelenése elott közvetlenül semmit sem változtattam. A .htaccess -en mit ellenorizzek pontosan? A frontend megjelenik hiba nélkül.

'mano' wrote on '2010-08-27:
Mi az a WISWIG?

Látod, ezt én sem tudom... :rolleyes:

'SneakySnail' wrote on '2010-08-27:
Az gondolom a WYSIWYG akart lenni. :)

Amúgy kérdezd meg a szolgáltatód (tárhely), hogy nem frissítettek-é mostanában valamit.


Azt, hogy kifejezetten WP-re létezik-e vírus, nem tudom, de nekem volt már ilyen problémám az egyik tárhelyemen (mármint vírus). Le is léptem onnan.

Igen az akart lenni.


:)


Apache szerveren is elofordulhat ilyesmi? Mármint vírus - tudom, ez is hülye kérdés...

Sajnos nekem is eltűnt a szövegszerkesztőm (a 3.2 frissítése után)…az istenért nem tudom mi lehet a baj, az összes plugint már ki be kapcsolgattam, de hiába.Senkinek semmi egyéb tipp?

Van!

Nekem a szöveg tűnik el szisztematikusan; gyanítom, a WP nem tökéletes. Mert ha már többeknél is előfordul uaz a hiba, akkor már nem tárhely-probléma lehet. Most, midőn új szerverre költöztem, az oldalsávokat kijelölő boxok tűntek el (a widgeteknél), csak 1 maradt. Pedig feltöltés után minden megvolt.

Azért pár millió emberkének ott van a szövegszerkesztője, ahol annak lennie kell… :wink:A költöztetés után az admin felületen a Beállításokat végig kell járni, a még látszólag rendben lévő részeknél is nyomni kell egy Módosítások mentése gombot. Különösen gyakran fordul elő, hogy elfeledkeznek az admin rész jobb felső oldalán található Képernyő beállítások részen beállítgatni dolgokat, és eegyszerűen eltűntnek vélnek funkciókat…Ha a szöveged tűnik el szisztematikusan (állandóan ismétlődően), akkor valami fájl sérülhetett a feltöltés (költözködés közben), vagy bővítmény-ütközés lehetséges, vagy a szöveg változásait nem mented, vagy lehet még sok oka, de nagyjából mindegyik előállítását az admin saját magának “köszönheti”.

Ez a saját magának “köszönheti” ez barátságos segítség nyújtásnak minősül? Gondolom mindegyikünk akinek ilyen problémái voltak, vannak azok esténként villanyoltás után a sötétben kimennek és rongálják a WP-jüket. Ez egészen biztosan így van, máshogy nem is lehet.

Mit ne mondjak. Ez tényleg nagy-nagy szakértői segítség volt. Én nagyon köszönöm. Megyek fejem falba verem, hogy megszülettem, és WP-t használtam. Nem két embernek tűnt el hanem soknak, ha ez még nem tűnt volna fel.

Az különösen tetszik, hogy minden beállítást ismét mentsek el egy frissítés után ha kell, ha nem. És ez természetesen sehol nincs leírva.Na ennyit a mindenki által könnyedén, és probléma mentesen használható WP-ről.A hires 2 perces intalláció mellé meghírdetném a hires 2 perces uninstallt is.Ja, érdemes egy html validálást lefuttatni egy WP-s oldalra. Csudi dolgok derülnek ki.Nagyon hasznos segítség volt, ennyit a felhasználó barát WP-ről.

Múltkor validáltattam weblapokat melyek WP-vel készültek.

Kedves adamkof!Nem tudom, hogy segítségképpen mit vártál volna? Szaggassam meg a ruhámat, szórjak a fejemre hamut? :slight_smile:Én megtanultam írni, jó lenne, ha te megtanulnál olvasni: nem azt mondtam, hogy frissítés után, hanem költöztetés után nézzük át a beállításainkat, és nyomjunk egy Módosítások mentése gombot.A híres 2 perces telepítés - a helyes olvasást követően - 5 perces, de ez ne zavarjon téged, mert kb. 1 perc alatt lehet telepíteni, amennyiben minden elő van készítve hozzá.Ha azért jöttél, hogy fikázzál, akkor nem jó helyen kopogtattál. Ha elbénázunk valamit, akkor nekünk kell helyrehozni, nem pedig mutogatni másra. Első hozzászólásnak nem egy meggyőző, barátságos belépő, az már bizonyos.És még egy dolog az olvasásodhoz: “—az admin saját magának “köszönheti”.” részben éppen azért van időzőjelben a köszönheti kifejezés, mert az adminon kívül - általában - más nem piszkál bele az oldalba, és a szerkesztgetés során előfordul, hogy valami megáll mint a jancsiszeg. Ki a hibás? A wp? Vagy az admin? Több segítséget nem adok, próbáld saját magad megfelelni a kérdésre. :slight_smile:

 1. Troll-nak nem válaszolok elvből.
 2. Aki képes a könnyedén használható-t és a valid kódot egyszerre megkövetelni illetve WP-t használó oldalak-at validálni és utána azon sírni h úúúú nem valid az nyomi.

  valószínűleg mivel felhasználóbarát ezért arra van kihegyezve…

  az meg h valid legyen a legtöbb esetben külön plusz munka befektetése

  speciel én is a jelenleg publikus saját oldalamat csak összedobtam és nem szórakáztam még el a validálásával ill. optimalizálásával… …  .

  Nem baj, legalább jó tudni, hogy léteznek olyan emberek akiknek nincs jobb dolguk csak mások erőfeszítéseit fikázni…

  hűűű nem felel meg minden elvárásodnak -vagy netán semlyiknek- a rendszer? írj jobbat… komolyan… ilyenkor aztán jön a nagy kuss vagy nekikezd és egy év után ráébred, hogy hoppppáááá ez neki nem megy…