Sziasztok!
Azt szeretném ha a bejegyzéseimhez csak regisztráció utána tudnának hozzászólni a felhasználók. Az interakciókban kipipáltam ezt "Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges ". Az oldalon ki is van írva hogy ahoz hogy hozzászólj be kell jelentkezned. Ha erre kattintunk azonban csak bejelentkezési lehetőség van, és nincs sehol regisztrációs link.
Nem találtam a beállításokban erre utaló dolgokat.
Ja igen Suffision themet használok.
Ötletek?
itt nem ötletről kell beszélni, hanem megoldásról.
a sablonod comments.php-jának megfelelő részét szerkeszd, ahol a bejelentkezésre utaló link is van, oda biggyessz egy regisztrácós szöveget, és kész:
Code:
<a href="/wp-login.php?action=register">Regisztráció
'hitetlen' wrote on '2010-07-20:
már ugye ha ez is ki van pipálva: http://img3.imageshack.us/img3/8091/kpkivgs.png
Köszönöm szépen elég volt kipipálni és máris kész, de köszönet manonak is!
Köszi még1x hamarosan jelentkezek újabb kérdésekkel..
no igen, én vagyok a hibás hogy megint olyan csapdába estem bele, hogy a kérdező a legalapvetőbb dolgokat sem nézte még meg az admin felületén! :blink:
'mano' wrote on '2010-07-21:
no igen, én vagyok a hibás hogy megint olyan csapdába estem bele, hogy a kérdező a legalapvetőbb dolgokat sem nézte még meg az admin felületén! :blink:
Szia!
Itt senki nem mondta hogy hibás vagy, csak a pipás módszert próbáltam meg először mert az egyszerűbbnek tűnt. Természetesen én vagyok a figyelmetlen, és a "hibás" de mentségemre még csak nemrég kezdtem el ismerkedni a wordpressel.
Én csak megszerettem volna köszönni hogy próbálsz segíteni, mert ellentétben veled, biztos vagyok benne hogy sokan tudták a választ mégsem írták le.
Tehát mégegyszer köszönöm Mano, remélem legközelebb is segítesz ha tudsz.